ОНЕ и ВИП се споија

• Креатор на темата Креатор на темата DadoTom
  • Време на започнување Време на започнување
Ние се зезавме овие стварно така се крстија :aplauz::D:pos::tapp::ROFLMAO::masa:

oooone vip

247351.jpg

Mene ne me intersira imeto,tuku dali ke gi ostavat site bazni stanici ON ! i od one i od vip, odnosno dali kese spojat baznite-(centralite)i da zracat paralelno ...... ? bidejki dosegasnite ni od one ni od vip im se so slab kapacitet pogotovo otkako gi napravija pretplatite so neograniceni povici i poveke GB internet

Attachments

• index.jpeg
    index.jpeg
    121,7 KB · Прегледи: 31
Јас се префрлив од T-Mobile на One. Порано имав од One број и интернетот беше никаков едвај 3Mbps во Охрид. Пред една недела се вратив на One и правев тест на интернетот и бев изненаден. Од Охрид сум и тестот го правев дома, живеам Славија, а One имаа силен сигнал само во центар.
Тестот е од пред некој ден. received_1030979596930085.jpeg

Имево им е смешка буквално. Се надевам дека ќе им дојде паметот на време па ќе го сменат. [emoji3]

Мене мрежата воглавно океј ми беше досега, ама овие месец дена редовно се губи. :facepalm:
Што побрзо одам да ми го одкодираат телефонов и мењам број. :kezec:

Мене мрежата воглавно океј ми беше досега, ама овие месец дена редовно се губи. :facepalm:
Што побрзо одам да ми го одкодираат телефонов и мењам број. :kezec:
што користиш?

И како ќе биде страницата?
one.vip.mk? колку идиотско значи уште не ми се верува. Незнам ти каква услуга да понудат името е... Си го сакам Оне...

Back
На врв Bottom