ОНЕ и ВИП се споија

• Креатор на темата Креатор на темата DadoTom
  • Време на започнување Време на започнување
Ние се зезавме овие стварно така се крстија :aplauz::D:pos::tapp::ROFLMAO::masa:

oooone vip

247351.jpg

Mene ne me intersira imeto,tuku dali ke gi ostavat site bazni stanici ON ! i od one i od vip, odnosno dali kese spojat baznite-(centralite)i da zracat paralelno ...... ? bidejki dosegasnite ni od one ni od vip im se so slab kapacitet pogotovo otkako gi napravija pretplatite so neograniceni povici i poveke GB internet

Attachments

• index.jpeg
    index.jpeg
    121,7 KB · Прегледи: 31
Јас се префрлив од T-Mobile на One. Порано имав од One број и интернетот беше никаков едвај 3Mbps во Охрид. Пред една недела се вратив на One и правев тест на интернетот и бев изненаден. Од Охрид сум и тестот го правев дома, живеам Славија, а One имаа силен сигнал само во центар.
Тестот е од пред некој ден. received_1030979596930085.jpeg

Имево им е смешка буквално. Се надевам дека ќе им дојде паметот на време па ќе го сменат. [emoji3]

Мене мрежата воглавно океј ми беше досега, ама овие месец дена редовно се губи. :facepalm:
Што побрзо одам да ми го одкодираат телефонов и мењам број. :kezec:

Мене мрежата воглавно океј ми беше досега, ама овие месец дена редовно се губи. :facepalm:
Што побрзо одам да ми го одкодираат телефонов и мењам број. :kezec:
што користиш?

И како ќе биде страницата?
one.vip.mk? колку идиотско значи уште не ми се верува. Незнам ти каква услуга да понудат името е... Си го сакам Оне...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom