- Член од
- 16 август 2008
- Мислења
- 3.293
- Поени од реакции
- 637
One денес се појави со нова реклама. Многумина коментираат како тајмингот на рекламата е вистинско „чудо“ и го оценија како исмејување на мрежата на Vip. Што велите вие?
Да ги намалат цените ONE и да се однесуваат покултурно.. Ако имаат јака мрежа, сељакот секогаш си останува сељак..One денес се појави со нова реклама. Многумина коментираат како тајмингот на рекламата е вистинско „чудо“ и го оценија како исмејување на мрежата на Vip. Што велите вие?
Како е поговорката?Оне нашле некого да тролаат ко поговорката со магарето и зајакот
Магарето му рекло на зајакот дека има големи уши.Како е поговорката?
Да ги намалат цените??Т-Мобиле да не имаат подобри цени,па дури ни вип ако ги ставиме во конкуренција(тие со нивната мрежа се вон конкуренција) немаат подобра понуда ниту цени од онаа што во моментот ја има ОНЕ.Да ги намалат цените ONE и да се однесуваат покултурно.. Ако имаат јака мрежа, сељакот секогаш си останува сељак..
Плаќам редовно сметки на VIP со нив сум уште првиот ден одкако почнаа во Македонија и за чудо никогаш не сум имал проблем со мрежата.. Додека со ONE имав големи проблеми па дури им реков толку сте тапа ако треба да ставите предавател ставете кај мене во двор не ви барам ништо, нив не им чуеше..Да ги намалат цените??Т-Мобиле да не имаат подобри цени,па дури ни вип ако ги ставиме во конкуренција(тие со нивната мрежа се вон конкуренција) немаат подобра понуда ниту цени од онаа што во моментот ја има ОНЕ.
А што се однесува до мрежата на ОНЕ,осум години ги користам и до сега не сум имал ама никаков проблем со нивната мрежа.Окулу културата не навлегувам поради фактот што "културни" луѓе има насекаде.
И да,рекламата од гледна точка на маркетинг е во точно најдобриот тајминг.Дали исмејуваат или не дел од корисниците на ВИП сигурно ќе паднат на рекламата(и јас би паднал кога имам мобилен,плаќам сметки ,а неможам да направам и примам повик пола од времето).
Ете ,секој си има свое искуство со различен оператор...некој добро некој лошо.Плаќам редовно сметки на VIP со нив сум уште првиот ден одкако почнаа во Македонија и за чудо никогаш не сум имал проблем со мрежата.. Додека со ONE имав големи проблеми па дури им реков толку сте тапа ако треба да ставите предавател ставете кај мене во двор не ви барам ништо, нив не им чуеше..