One ги „трола“ Vip со новата реклама?

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
One денес се појави со нова реклама. Многумина коментираат како тајмингот на рекламата е вистинско „чудо“ :D и го оценија како исмејување на мрежата на Vip. Што велите вие?

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.866
Поени од реакции
8.429
Додека оне ги трола вип, т-мобиле пуздер праи, нашле кој да тролаат :facepalm:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
flawless victory

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
One денес се појави со нова реклама. Многумина коментираат како тајмингот на рекламата е вистинско „чудо“ :D и го оценија како исмејување на мрежата на Vip. Што велите вие?

Да ги намалат цените ONE и да се однесуваат покултурно.. Ако имаат јака мрежа, сељакот секогаш си останува сељак..

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Ја истите проблеми со нив ги имав. Срање мрежа имаат.

Член од
31 август 2008
Мислења
499
Поени од реакции
381
Да ги намалат цените ONE и да се однесуваат покултурно.. Ако имаат јака мрежа, сељакот секогаш си останува сељак..
Да ги намалат цените??Т-Мобиле да не имаат подобри цени,па дури ни вип ако ги ставиме во конкуренција(тие со нивната мрежа се вон конкуренција) немаат подобра понуда ниту цени од онаа што во моментот ја има ОНЕ.
А што се однесува до мрежата на ОНЕ,осум години ги користам и до сега не сум имал ама никаков проблем со нивната мрежа.Окулу културата не навлегувам поради фактот што "културни" луѓе има насекаде.
И да,рекламата од гледна точка на маркетинг е во точно најдобриот тајминг.Дали исмејуваат или не дел од корисниците на ВИП сигурно ќе паднат на рекламата(и јас би паднал кога имам мобилен,плаќам сметки ,а неможам да направам и примам повик пола од времето).

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Нека ги тролаат колку што сакаат, статистиките говорат нешто сосема различно.
бтв Подосадна реклама немам видено,можат вода да им носат на оние на Вип со Тони.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Да ги намалат цените??Т-Мобиле да не имаат подобри цени,па дури ни вип ако ги ставиме во конкуренција(тие со нивната мрежа се вон конкуренција) немаат подобра понуда ниту цени од онаа што во моментот ја има ОНЕ.
А што се однесува до мрежата на ОНЕ,осум години ги користам и до сега не сум имал ама никаков проблем со нивната мрежа.Окулу културата не навлегувам поради фактот што "културни" луѓе има насекаде.
И да,рекламата од гледна точка на маркетинг е во точно најдобриот тајминг.Дали исмејуваат или не дел од корисниците на ВИП сигурно ќе паднат на рекламата(и јас би паднал кога имам мобилен,плаќам сметки ,а неможам да направам и примам повик пола од времето).
Плаќам редовно сметки на VIP со нив сум уште првиот ден одкако почнаа во Македонија и за чудо никогаш не сум имал проблем со мрежата.. :) Додека со ONE имав големи проблеми па дури им реков толку сте тапа ако треба да ставите предавател ставете кај мене во двор не ви барам ништо, нив не им чуеше..

Член од
21 јануари 2009
Мислења
472
Поени од реакции
292
Јас имам ONE број, ама касно им е се за**аа веќе сите се префрлија на Вип и јас ке се префрлам, ова требаше порано а не сега.Сега може да си ја земат Елена Ристевска за реклама и да си ја пејат песната А МОЖЕВМЕ ПОВЕЌЕ ДА ИМАМЕ СЕГА АМА СИТЕ КОРИСНИЦИ НИ БЕГАТ....:D

Член од
31 август 2008
Мислења
499
Поени од реакции
381
Плаќам редовно сметки на VIP со нив сум уште првиот ден одкако почнаа во Македонија и за чудо никогаш не сум имал проблем со мрежата.. :) Додека со ONE имав големи проблеми па дури им реков толку сте тапа ако треба да ставите предавател ставете кај мене во двор не ви барам ништо, нив не им чуеше..
Ете ,секој си има свое искуство со различен оператор...некој добро некој лошо.
Темава не ни беше за тоа кој е подобар или не,но сите почнаа на тоа да вртат во постовите,а за рекламата повторно ќе кажам ...прав маркетинг потег во право време,колку и да имаме добро искуство со ВИП сепак факт е дека ги претераа сите граници со мрежата.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Пак паметните форумџии и форумџики се јавиа....па да ве прашам зашто јадете гомна за ВИП а сите имате по еден број за бесплатните минути ?????//

Kajgana Shop

На врв Bottom