One ги „трола“ Vip со новата реклама?

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Од муабети од други луѓе што се на Вип. Знаеш, секој има другари...
жити се,не сум знаел дека имаат другари.....
од такви муабети пола од Скопјево немаатпојма што се дешава и како е,али важно муабети слушнале;)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
жити се,не сум знаел дека имаат другари.....
од такви муабети пола од Скопјево немаатпојма што се дешава и како е,али важно муабети слушнале;)
Па не си знаел, фураш теории на заговор : )

M

Moon Child

Гостин
А и уште нешто... Порано кога бев на претплата на т-мобиле, ова некаде пред 5-6 години, опасно ме крадеа. Значи ја проверив сметката околу 800 денари ми беше, со нормално ѕвонење како што сега ѕвонам од Оне, и за инает откако ја проверив тогаш веќе не ѕвонев никаде. Ми стигна плус на сметката некаде околу 50-100 денари. Значи ми додавале и ме краделе.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Незнам за оне и вип,ама т-мобиле се катастрофа,иако имаат најдобра мрежа.

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Рекламава нема врска со исмевање на Вип.
Јас сум на т-мобиле и од наредниот месец се префрлам на Вип, најдобри се.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Веќе повеќе од 6 години сум на ONE т.е. од почетокот... како COSMOFON. Реално, ONE има најдобри понуди моментално.

Причини:
1. Пакет на разговори кон ONE: Месечни, Неделни и Дневни.
2. Пакет на разговори кон другите мрежи.
3. Пакет на SMS: 200 пораки кон СИТЕ НАЦИОНАЛНИ мрежи.
4. Бонус програма, секој месец праќаат бонус кредит.
5. Сеа тоа новото, со интернетот...

Инаку, како нов корисник на VIP... искрено разочаран сум од нивната мрежа, но ете... едноставно морав да земам број од VIP поради одредени причини. Не ми е јасно како ги трпите овие VIP.

На ONE сум правел по 4 часа муабет без прекин и никакви проблеми.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Е шоо сеа ќе ги фалиме операториве???

Еве јас сум на вип од пред две години, (конечно ги скинав с'курца лоповиве од тхоум) си ги префрлив цело семејство и добар дел од пријатели исто така на вип, за 295 ден цел месец зборувам без стегање. Низ цело Тетово и околија никогаш не ми сецкало при зборување.

А Уан може да го попуши, прво нека го средат бумот да несецка и интернетот да не паѓа!

Член од
9 март 2012
Мислења
175
Поени од реакции
249
ОNE Mobile TOTAL, тројно повеќе бесплатни разговори, SMS, MMS и интернет

Ставете крај на изненадувањата со месечната сметка за Вашиот мобилен. Со пост-пејд тарифните модели TOTAL секој месец добивате бесплатни услуги, вклучени во претплатата.
  • Бесплатни минути во мрежата на ONE
  • Бесплатни минути кон другите мрежи
  • Бесплатен интернет
  • Бесплатни SMS и MMS пораки
Едноставно, одберете го тарифниот модел кој најмногу одговара на Вашите потреби.

Промотивна понуда
Станете ОNE пост-пејд корисник во промотивниот период и ќе добиете тројно повеќе бесплатна комуникација, цели 24 месеци. Промоцијата важи за бесплатни разговори во мрежата на ONE, бесплатен интeрнет, бесплатни SMS и MMS пораки, вклучени во претплатата секој месец до крајот на договорот.
ONE Ви овозможува опуштени разговори на одлична мобилна мрежа и мобилен интернет со неверојатна брзина и до 14.4Mbps.
Промотивната понуда важи ограничен период.

ONE Mobile TOTAL
тарифни модели
S
S+
M
L
XL
Месечна претплата (денари)
279
399
699
1.099
1.999
Вклучени бесплатни разговори
кон броеви од мобилната и фиксната мрежа на ONE (минути)
3.000
1.000 кон 1 ONE број
3.000
1.000 цела мрежа
3.000
1.000 цела мрежа
4.500
1.500цела мрежа
4.500
1.500 цела мрежа
Вклучени бесплатни разговори
кон другите национални мрежи (минути)
40
40
200
500
1.000
Вклучени бесплатни SMS пораки кон сите национални мрежи (број на пораки)
300
100
300
100
600
200
1.500
500
3.000
1.000
Вклучени бесплатни MMS пораки кон сите национални мрежи (број на пораки)
300
100
300
100
600
200
1.500
500
3.000
1.000
Вклучен бесплатен интернет
300MB
100 MB
300MB
100 MB
3GB
1 GB
3GB
1 GB
3GB
1 GB
Цена на повици по искористување на бесплатните минути (ден/мин)
6,8
6,8
3,8
2,8
1,8
Цена на SMS/ММS пораки по искористување на бесплатните (ден/SMS и ден/MMS)
4,8
4,8
3,8
2,8
1,8
Цена на SMS пораки кон меѓународни мрежи (ден/SMS)
4,8
4,8
3,8
2,8
1,8
Интернет цена по искористување на бесплатниот интернет (ден/MB)
4,8
4,8
3,8
2,8
1,8

Во цените е вклучен ДДВ.
Тарифирање на повици во интервал од 60 секунди.
Тарифирање на интернет сообраќај: 10КB.
Понудата е достапна со договор на 24 месеци за новите и за постоечките пост-пејд корисници кои ќе направат обнова на договорот. Вклучените бесплатни минути треба да се искористат во тековниот месец и истите не важат за користење на услуги со додадена вредност, меѓународни повици и повици во роаминг. Бесплатните минути за разговори кон мобилната и фиксната мрежа на ONE важат за гласовни и видео повици. Во месецот на активирање, месечната претплата и вклучените бесплатни услуги се пропорционални во однос на бројот на денови на користење на тарифниот модел.

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
А и уште нешто... Порано кога бев на претплата на т-мобиле, ова некаде пред 5-6 години, опасно ме крадеа. Значи ја проверив сметката околу 800 денари ми беше, со нормално ѕвонење како што сега ѕвонам од Оне, и за инает откако ја проверив тогаш веќе не ѕвонев никаде. Ми стигна плус на сметката некаде околу 50-100 денари. Значи ми додавале и ме краделе.
го имам истиот проблем веќе 1 година никако да ги откачиме по дома сите се нервираме без телефони сме имате заостанат долг имате ова имате она ваљда до крајов на месецот ке решат моиве преку глава ми е више -.-

Kajgana Shop

На врв Bottom