жити се,не сум знаел дека имаат другари.....Од муабети од други луѓе што се на Вип. Знаеш, секој има другари...
од такви муабети пола од Скопјево немаатпојма што се дешава и како е,али важно муабети слушнале
жити се,не сум знаел дека имаат другари.....Од муабети од други луѓе што се на Вип. Знаеш, секој има другари...
Па не си знаел, фураш теории на заговор : )жити се,не сум знаел дека имаат другари.....
од такви муабети пола од Скопјево немаатпојма што се дешава и како е,али важно муабети слушнале
да бе фурам заговор...сакам да ги уништам уан... да не ти смета тоа?Па не си знаел, фураш теории на заговор : )
Кај најде толку материјал за зборење....На ONE сум правел по 4 часа муабет без прекин и никакви проблеми.
Се наоѓа, лесно е. Пробај Само пази, загрева мобилниот :/Кај најде толку материјал за зборење....
го имам истиот проблем веќе 1 година никако да ги откачиме по дома сите се нервираме без телефони сме имате заостанат долг имате ова имате она ваљда до крајов на месецот ке решат моиве преку глава ми е више -.-А и уште нешто... Порано кога бев на претплата на т-мобиле, ова некаде пред 5-6 години, опасно ме крадеа. Значи ја проверив сметката околу 800 денари ми беше, со нормално ѕвонење како што сега ѕвонам од Оне, и за инает откако ја проверив тогаш веќе не ѕвонев никаде. Ми стигна плус на сметката некаде околу 50-100 денари. Значи ми додавале и ме краделе.
^ Боље линк да оставеше или цел скрин да направеше... вака ич не прегледно.
http://one.mk/default.aspx?pArtID=1778&pos=1