One ги „трола“ Vip со новата реклама?

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Зашто Гораст сака да биде Гаргамел :pos: рекламава е тиња.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Не знам што е финтава со мрежата на ВИП ама ја увек имам мрежа.

А рекламава на оне е тапа.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Јака е рекламава. :pos: Некој нов маркетинг менаџер имаат, затоа и само јаки реклами прават во последно време.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Магарето му рекло на зајакот дека има големи уши.

Инаку Vip иако имаат слаба мрежа барем имаат 1000 минути бесплатно да утепаш од муабет правење
А како се праи муабет на мобилен ако немаш мрежа? Како ќе ги искористиш тие 1000 минути? Телепатски?

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
А како се праи муабет на мобилен ако немаш мрежа? Како ќе ги искористиш тие 1000 минути? Телепатски?
Не дека нема мрежа, туку мрежата е слаба или сецка па затоа имаш 1000 минути, да ги потрошиш :)
А што ако е одлична мрежата, кога ќе направиш 20 секунди муабет или ќе го користиш со титкање бидејќи немаш пари платиш сметка голема како грчки долг.
Подобро да е лоша мрежа и бесплатен муабет, отколку да е одлична мрежа и неквалитетен муабет, бидејќи пред се телефонот го користиш за гласовна комуникација, а не да си испраќач на моерзеови симболи преку титкање.

К

командо

Гостин
Инаку Vip иако имаат слаба мрежа барем имаат 1000 минути бесплатно да утепаш од муабет правење
Од 1000, стотче оди во:
Молам, што рече? ај повтори, ништо не те слушнав... ало, алооо тука си, чекај ништо не слушам? :D

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Не дека нема мрежа, туку мрежата е слаба или сецка па затоа имаш 1000 минути, да ги потрошиш :)
А што ако е одлична мрежата, кога ќе направиш 20 секунди муабет или ќе го користиш со титкање бидејќи немаш пари платиш сметка голема како грчки долг.
Подобро да е лоша мрежа и бесплатен муабет, отколку да е одлична мрежа и неквалитетен муабет, бидејќи пред се телефонот го користиш за гласовна комуникација, а не да си испраќач на моерзеови симболи преку титкање.
Колку само не ти држи вода муабетов, ама опростено ако ги застапуеш ВИП ;)
Подобро ќе праам 20 секунди квалитетен муабет, отколку да имам фиктивно 1000 бесплатни минути а фактички да не можам да ги потрошам во разговор на мобилен.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
А пак да ве прашам чесни кајганаџиии
ЗАШТО СЕРЕТЕ ПО ТЕМАВА ЗА ВИП КОГА ГЛЕДАМ СИТЕ ГИ ФАЛИТЕ ТИМОБАЈЛ И ОНЕ....ОД КАЈ К*Р ЗНАЕТЕ КАКВА Е МРЕЖАТА НА ВИП??? ЗНАЧИ ПАК СМ У ПРАВО ДЕКА СИТЕ ТАЈНО ГО КОРИСТИТЕ ВИП

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
ЗАШТО СЕРЕТЕ ПО ТЕМАВА ЗА ВИП КОГА ГЛЕДАМ СИТЕ ГИ ФАЛИТЕ ТИМОБАЈЛ И ОНЕ....ОД КАЈ К*Р ЗНАЕТЕ КАКВА Е МРЕЖАТА НА ВИП??? ЗНАЧИ ПАК СМ У ПРАВО ДЕКА СИТЕ ТАЈНО ГО КОРИСТИТЕ ВИП
Брат, на татко ти да не е компанијата? :pos: Олабави се малце ЧДА е.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Со цените и ОНЕ и Т-Мобајл може вода да им носат,а ни ОНЕ ни Т-Мобајл неможат да се пофалат доволно квалитетна мрежа за да им се смеат на ВИП.Сум ги користел сите и сите имале слаба мрежа.Моментално сум на Т-мобајл и дали 10 разговора сум имал без ехо или крчење.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Еве јас обично зборувам се најдобро за ВИП, немав некои поголеми проблеми со мрежата.АМА, последниве два месеци почнувам да ги сфаќам другите корисници кои се пожалија.И ако е спремана контра ВИП рекламата, тогаш баш е ок - удрија во најслабата точка на конкуренцијата.Точно дека 1000 минути имаш бесплатни, ама како шо рече Македонка1985, како ќе ги користиш ако немаш мрежа и три пати се јавуваш на едно место за да се разберите?
Од друга страна, зборував се најлошо за рекламите на ОNE (Волку и Лајк, лајк), ама за оваа немам ништо против.И баш ми се бендиса дека на некој начин одат директно спрема (дел од) конкуренцијата.

Само кога ќе почнат да одат и едните и другите контра Т-Ебале?Нешто се уплашени со нив, иако едниве им се ближат со бројки...

M

Moon Child

Гостин
Па немаат толку плафонски цени Оне. Јас сум на претплата кај нив, се убивам од зборување, мислам, нормално кога ми треба се јавувам не се стегам, и ми доаѓа сметка под 100 денари секогаш. Попрво би плукала на т-мобиле, ја претеруваат:eek:
Вип се ептен ефтини, незнам дури ни како им се исплаќа.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Значи за изгор цени се тимобајл,гарантирано,секој месец плаќам по 1000 а тие кајшто вртам ми се во мојот круг кој го плаќам 200 денари за активација
пораки ми ги наплаќа по којзнае колку...
Додека па випот ми е на кредит и со 300 денари у месецо автоматски сам си се продолжува од недела за недела и ми е таман......додека ги имаше и пораките беше добро ама и со инутиве им е асално.....

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Од муабети од други луѓе што се на Вип. Знаеш, секој има другари...

Kajgana Shop

На врв Bottom