On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми кажаа дека треба да платам 1000 ден за самото преместување,и одма се повикав на тој членот "префрлањето е безпари".
А за ценава не беше спомнато ништо,само дека не можам на послаб пакет да се ставам :(

Јас ставив ваков интернет пред една недела...локацијата ми е позади католичка црква..ама да ви кажам да не чуе ѓаволот досега не сум имал ич проблеми (пу пу да не го заречам) некои постови почнаа да ме плашат:)

slusnavte za novata opcija??ONIE KORISNICI KOI IMAAT WADSL PAKET 10GB ZA 1286 DEN, samo so potpisuvanje na ANEKS dogovor da dobijat 15GB mesecno (znaci +5gb) za istite pari, ZNACI 15GB za 1286den, pozdrav

Оваа опција за WADSL на Оннет е стара негде околу 5-6 месеци како ја дознавте дури сега не ми е јасно,а и овде на форумот за тоа се има пишувано.

Старо е ова да се префрлиш од 10 на 15 гига за истата цена.Јас се надав у Пм дека некој ке пише дека и овој лимит од 15 гига го смениле на минимум 30 али курац ништо :(

овие 2 дена ми е ужасно споро, вас?

Вчера симињав со 116 кб/с, а сега страни отвара со 4-5 кб/с :(

Да ама ако сте како мене, уште 5 месеци пред истек на 2 години, за да преминам од 10 на 15 гига ми бараат да потпишам договор дека ке го користам интернетот за 1 година. Е тоа ме налути... Кај плаќам 1.300 денари за 10 гига, па и уште 7 месеци + да сум користел Он-нет. Ке издржам не е страшно, па кога ке помини договорот, ке видиме дали ке останам на он-нет или ке се префрлам на некој друг оператор.

Вие од ОН Нет само проблеми имате.:)
Префрлете се на МТ Нет закон е, ни проблеми ни ништо, само овие денови нешто изгледа прават.

Вие од ОН Нет само проблеми имате.:)
Префрлете се на МТ Нет закон е, ни проблеми ни ништо, само овие денови нешто изгледа прават.
Дете, не постирај само колку да кажеш нешто, ако беше толку лесно префрлувањето од еден на друг провајдер, сите (незадоволни) ќе го направеа тоа досега.

Дете, не постирај само колку да кажеш нешто, ако беше толку лесно префрлувањето од еден на друг провајдер, сите (незадоволни) ќе го направеа тоа досега.

Epa sto ima filozofija tolku da se raskine ako si nezadovolen ne gledam pricina da gi trpis do kraj...

Пеналите ти ќе ми ги плаќаш?

Пеналите ти ќе ми ги плаќаш?

Jas da ne plativ penali sto zboris nesto bez vrska ako si nezadovolen nema sto da im plakas..Ti im vrtis li koa nemas intermec ? Im se zalis ili ne ako ne se zalis kako onda sakas da raskines koa tamu ne si registriran ako si im se zalel idi slobodno raskini ne ti mozat nisto .....veruvaj moze samo da ti se fatat :vozbud:

Епа сите што сакат да го раскинат договорот, си ги знаат процедурите, додека не им заврши периодот на кој потпишале, неможат да прекинат со користење на интернетов, а ако имаат многу проблеми, често губење на конекција и ако не се интервенира, тоа е грешка на провајдерот, и најпрво се потпишува приговор со кој се укажува на раскинување на договорот, па во приговорот се образложува проблемот, и после некое време се добива писмен одговор од ОнНет за дали може да се раскине договорот без пенали, т.е. без понатамошни плаќања, и тоа е ...

123456, aj прочитај убаво, јас работам во Он.Нет и знам многу убаво за процедурите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom