da prasam nesto
Zosto koga meram denes brzina na speedtest.net na london pigot e 999 a do vcera nikogas ne pominal poveke od 200 dali toa e problem ili?
Не реков дека има некаква врска, само се потрудив да ти дадам 2 добри причини зошто би имал пинг од 999 милисекунди.
Ако не ти се допадна одговорот, врти 5110000 и чекај на ред да ти одговорат. 50 души имаш пред тебе, ама што е битно...
вие сте 12 на ред.........,вие сте 11ти.......,10ти......,9,8,765432....ало иам нешто проблеми со веадееселов...до нас е...кога ќе го напрајте?....-до нас е.......знам дека е до вас КОГА ЌЕ ГО НАПРАЈТЕ......па до нас е, може за едно 2 саата....фала(спуштање на слушалка). се да ви ибам(во себе, а потоа и на глас).... по 3 и нешто саата ИНТЕРНЕТ, алелуја.
jas cel mesec i sekoj den se javuvam po nekolku pati i sekogas razlicen odgovor Ednas baznata ne e vo red potoa demant baznite se vo red vrskata so antenata e super no neznaeme zosto imas problem i posle poznatoto nivo prasanje A da ne imas nekoj virus ili sl..I togas mi puka film
Сабајле ги пофалив ама вечерва нетов ми е тиња , се јавив во он нет ми рекоа имаат проблем со базата во ново лисиче била преоптеретена па траба да до отклонат дефектот секој момент
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.