On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
Од пред некој ден, Он.Нет WADSL договорите можат да се прават и на 12 месеци, наместо 24 ... поздрав

едит: се извинувам ако досега ја има напишано оваа информација на форумов.

da prasam nesto
Zosto koga meram denes brzina na speedtest.net na london pigot e 999 a do vcera nikogas ne pominal poveke od 200 dali toa e problem ili?

Не е обичен проблем. Голем проблем е. Ама мислам дека е последица од невремево или од синоќешното чепкање во технологија на мт.нет.

Не реков дека има некаква врска, само се потрудив да ти дадам 2 добри причини зошто би имал пинг од 999 милисекунди.
Ако не ти се допадна одговорот, врти 5110000 и чекај на ред да ти одговорат. 50 души имаш пред тебе, ама што е битно...

вие сте 12 на ред.........,вие сте 11ти.......,10ти......,9,8,765432....ало иам нешто проблеми со веадееселов...до нас е...кога ќе го напрајте?....-до нас е.......знам дека е до вас КОГА ЌЕ ГО НАПРАЈТЕ......па до нас е, може за едно 2 саата....фала(спуштање на слушалка). се да ви ибам(во себе, а потоа и на глас).... по 3 и нешто саата ИНТЕРНЕТ, алелуја.

Ја немав проблеми вчера вечер. Ок си беше. WADSL иам и супер фураше.

Едино проблем имам што имам уште 2 гига. Морам да намалам на порничите за да го издржам месецов.

luge daj kazete dali imate vie nekoj problem so netov
Jas sum na bazna Dracevo i katastrofa e

Јас сум во лисиче и кај мене е топ деновиве нема никаков проблем

п.с. ако мислиш на тоа дека полека ти отвора на кајгана не е проблем со конекцијата туку кајгана има проблем со серверот.

Кај мене беше катастрофа предходниве 4-5 дена, али отрпнав веќе

jas cel mesec i sekoj den se javuvam po nekolku pati i sekogas razlicen odgovor Ednas baznata ne e vo red potoa demant baznite se vo red vrskata so antenata e super no neznaeme zosto imas problem i posle poznatoto nivo prasanje A da ne imas nekoj virus ili sl..I togas mi puka film

Сабајле ги пофалив ама вечерва нетов ми е тиња :tapp:, се јавив во он нет ми рекоа имаат проблем со базата во ново лисиче била преоптеретена па траба да до отклонат дефектот секој момент :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom