On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене нетот си е ок. Иначе јас сум во Аеродром. Само се нервирам што 15GB идат за 20/25 дена максимум и после до 1ви ... Only MSN & Форум (со чекање од по 2/3 минути за отварање тема) :nesvest:

Поздрав!

Што е работава со WADSL-от(15 GB)??? Едвај дочекав да дојде први, а сега е поспоро од вчера кога го имав поминато лимитот.:nesvest: Да не знае некој до што е проблемот??:toe: 4kbps:uvo:

Што е работава со WADSL-от(15 GB)??? Едвај дочекав да дојде први, а сега е поспоро од вчера кога го имав поминато лимитот.:nesvest: Да не знае некој до што е проблемот??:toe: 4kbps:uvo:

Кај мене е стандард 1046 кб/с јави им се прашај ги да не имаат некој проблем со базната станица или така нешто.Ова твоето што викаш 4кб/с е катастрофа.Нема друго чаре види прво јави се дали е од кај нив ако они ти кажат дека се е ок тогаш е нешто кај твојот пц :wink:

na on net im e padnat sistemot na site bazni stanici jas imam problem cel mesec i nikako da go sredat.Duri vcera bea iskreni i mi kazaa deka nema podobruvanja vo WADSL i mi rekoa ili da se prefrlam na Solo paket ili da baram raskinuvanje na dogovor.A jas mislam najdobra varijanta mi e da go raskinam dogovorot i da rascistam so niv .

na on net im e padnat sistemot na site bazni stanici jas imam problem cel mesec i nikako da go sredat.Duri vcera bea iskreni i mi kazaa deka nema podobruvanja vo WADSL i mi rekoa ili da se prefrlam na Solo paket ili da baram raskinuvanje na dogovor.A jas mislam najdobra varijanta mi e da go raskinam dogovorot i da rascistam so niv .

:uvo::uvo:....како бе јас немам никаков проблем.....и баш така ти кажаа дека нема подобрување...изгледа си ги фатил во момент на слабост па ти признале..иначе не признаваат ништо да знаеш.....:tapp::tapp:......
јас си фурам на wadsl повеќе од година дена...во последниве 3 месеца немам никаков проблем..брзината е цело време топ, бидејќи имам рутер дома минатиот месец се имаше само 5 пати реконектирано...тоа е топ

pravo: моја препорака ти е да избегаш најбрзо што можеш. WADSL е најглуп интернет на цел свет, за компанијата да не почнам да зборам дека ќе се најде некој повреден. Го користев година дена и си раскинав договор.
Раскинувај и ти, најди мани на секоја секунда што си немал интернет (си ги знаат они нивните проблеми, паметни се) и бегај. Земи ја било која друга опција освен фирмава (гранапчево).

i jas veke taka razmisluvam sto podaleku od niv inaku jas imam brzina vo momentov 110kb so 62kb i e ova malku podobro od pregeska.

Епа сите што сакат да го раскинат договорот, си ги знаат процедурите, додека не им заврши периодот на кој потпишале, неможат да прекинат со користење на интернетов, а ако имаат многу проблеми, често губење на конекција и ако не се интервенира, тоа е грешка на провајдерот, и најпрво се потпишува приговор со кој се укажува на раскинување на договорот, па во приговорот се образложува проблемот, и после некое време се добива писмен одговор од ОнНет за дали може да се раскине договорот без пенали, т.е. без понатамошни плаќања, и тоа е ...

a kolku vreme e potrebno za nivnata procedura do konecna odluka.Dali ima nekoj iskustvo

Јас кога го раскинав пред 6 месеци, се потпрев таму на еден член во кој пишуваше дека се должни да ми дадат квалитетен интернет во 98% од времето. Секој месец квалитетот на интернетот е под тој процент. Јас се пожалив, ми понудија онолку % од времето колку што немало интернет, толку % од фактурата да не платам ама не прифатив, и сакав раскинување на договорот и го раскинавме.

Исто и јас. Имав 3 месеци вадсл и ич не бев задоволен. 1 саат имаш интернет 3 немаш. Секој ден глава ме болеше итн. Го раскинав договорот и повторно си ставив мт нет ( многу сум задоволен ).

Ova vo koj Gradovi se slucuva ? zarem Ima nekoj i od Prilep da se pozali za Wadsl ? jas sum prezadovolen od Wadsl ... Stable epten mi e :)

Ova vo koj Gradovi se slucuva ? zarem Ima nekoj i od Prilep da se pozali za Wadsl ? jas sum prezadovolen od Wadsl ... Stable epten mi e :)

Па, ако се земи во предвид дека во Прилеп ( и околината ) има четири базни станици, секоја со по 6 Access Point модули - доаѓаме до бројка од 24. Па во Прилеп има помалку Subscriber модули, од AP, а како е тргната работава, наскоро ќе имаме по една базна станица по глава на претплатник (во преносна смисла, се разбира) :icon_lol:

slusnavte za novata opcija??ONIE KORISNICI KOI IMAAT WADSL PAKET 10GB ZA 1286 DEN, samo so potpisuvanje na ANEKS dogovor da dobijat 15GB mesecno (znaci +5gb) za istite pari, ZNACI 15GB za 1286den, pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom