On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
Рече дека работиш во он.нет
работам во Он.Нет во Струмица ...
а не работиш во он.нет, туку работиш во фирмата што продава производи на он.нет. Тоа е како јас да се фалам дека работам во Т-Мобиле, само затоашто продавам т-мобиле ваучери кај мене во продавница. Јасно ти е сега каде излажа?

Незнам на кој попрво да цитирам, како и да е ... Принц, јас работам во делот на Соло опремата ... а Унифон е фирма (нема овде никакви производи освен Вип и Он.Нет), овде ја има секоја привилегија ко и секој вработен во Вип и Он.Нет, ако збориме од инат ... тогаш продолжете ...

Незнам на кој попрво да цитирам, како и да е ... Принц, јас работам во делот на Соло опремата ... а Унифон е фирма (нема овде никакви производи освен Вип и Он.Нет), овде ја има секоја привилегија ко и секој вработен во Вип и Он.Нет, ако збориме од инат ... тогаш продолжете ...
Ах, сите вие од Он.нет водите инает...:pos2:

Примерот беше добар. Мајка ми од денес работи во Ulker (Турција), затоа што продава Biskrem во продавница :pos2:
Назад на темата. Кај работи Кискино е негова работа. Да го оставиме на раат. :)

Твојата лична работа (вработувањето) стана јавна сопственост во оној момент кога лажно се претстави дека работиш во Он.њет. Или дај ни доказ дека работиш таму, било каков, или ќути и нареден пат не лажи.
Башка што од он.њет можат да побараат твои податоци за да те идентификуваат и да те тужат за клевета и бидејќи им рушиш реноме кое Трендо со години и пот го има градено.

Уствари работава значи дека ако некој сака топ интернет,треба да работи у Он.нет.
Епа еве и ја у моментов работам во он.нет,ама осеќам до утре ќе ме отпуштат и ќе се вратам на старите брзини :pos:

Уствари работава значи дека ако некој сака топ интернет,треба да работи у Он.нет.
Епа еве и ја у моментов работам во он.нет,ама осеќам до утре ќе ме отпуштат и ќе се вратам на старите брзини :pos:

:pos2::pos2::pos2:

Ако сака некој извинување, слободно на п.п. и избришете се што не е во врска со темата, јас немав намера да отворам толкав муабет ...

финта: пишувам пост дека ми е споро и одма резултати (почна со 90 да симиња):vozbud:
ако некој од но.нет ми го прочитал постот и ми ја зголемил брзината ај у спат ако може нека ми одговори на ова
дали некој може да ми каже следново: дали кога се иде во но.нет со договорот да се потпише анекс за 15 гига мора да оди татко ми (дека на негово име е договорот) или може да отидам на пример ја со договорот и да потпишам?

финта: пишувам пост дека ми е споро и одма резултати (почна со 90 да симиња):vozbud:
ако некој од но.нет ми го прочитал постот и ми ја зголемил брзината ај у спат ако може нека ми одговори на ова

Исто така добро прашање е и дали се продолжува договорот за една година или не, затоа што се појавуваат различни анекси.

Се уби од паѓање во рок од саат време. Ни на душман не му препорачувам он нет

Штознам... не сум вработен никаде, уште помалку во он нет, па кај мене интернетот е гром. Ги гледам овие од кабелскиот како им прават sing in/sing out месинџерите, а и мт-нет несе нешто подобри со стабилност. 10 гига даунлоад, тоа им е единствена маана! 1280 денари за 10 гига се многу, но се надевам дека ке им текне да го поткренат download лимитот.

Штознам... не сум вработен никаде, уште помалку во он нет, па кај мене интернетот е гром. Ги гледам овие од кабелскиот како им прават sing in/sing out месинџерите, а и мт-нет несе нешто подобри со стабилност. 10 гига даунлоад, тоа им е единствена маана! 1280 денари за 10 гига се многу, но се надевам дека ке им текне да го поткренат download лимитот.

За жал Онет скроз го батали WADSL, нема да има ништо ново, ни брзина ни гигабајти, уште 4 месеци ми завршува договоров и толку со нив.

aj ebe i na mene neka mi ja zgolemat brzinata
:D
ne super e ne sum imal nekoj pogolem down
se desi ednas max 2pati mesecno no ne poveke od 10 min

Мене уште 6 месеци и ќе ми заврши договорот и идам на мт нет, ако не друго бар квалитет и константност имаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom