On.net WADSL интернет

Член од
4 февруари 2006
Мислења
121
Поени од реакции
0
Go2bed напиша:
ти го тупиш.....старно си досаден веќе....само плачеш...пак ке ти кажам со тоа што овде труеш нема да ти се подобри интернетот....на друго место барај си решение за проблемот...
има на форумов еден куп луѓе кој имаат проблем со интернетот па не кукаат толку...ак поздрав и поштедиме од реплика...
моето беше добронамерно а ти правиш фраер.
ако не се лажам темата се вика On.net WiFi и WADSL интернет, и секое мое искуство добро или лошо го пишувам тука за да прочитат луѓето шо се двоумат шо интернет да стават.
не е плачење ни кукање туку му го кажав моето искуство на човек кој што има проблеми.
а ти ако сакаш да си ќутиш твое право.
ако правам нешто против правилата на форумот, повелете опоменете ме, или банирајте ме, а ти слободно можеш да ставиш негативна репутација ако нешто не ти е по кеф

Coca-Cola1981

uzivaj vo nepovtorliviot vkus Always CocaCola
Член од
27 јануари 2007
Мислења
417
Поени од реакции
1
абе ајде доста се препуцавате вие двајца, аман. кој си има мака нека си каже ама не забегувајте, сепак ние не можеме одовде да ги решиме нечии проблеми дали на јосиф дали на петко јанко станко исто ти е. Кому му сметаат проблемите па нека не влегува на темава ич. Мора од секоја банална работа да влегувате во конфликти и да ги измачувате останатите?????

P

Princ

Гостин
Поглуп интернет од WADSL-ов нема на белиов свет. Не е могуче толку проблеми да имаат! Све некој малер ги тера нек... (знаете понатаму.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Abe On net se mlada kompanija koja uste ne moze da se pronajde vo prostorot i izbrza i so Wi Fi to i so WADSL ot.Treba vreme za da bide se kako sto treba.Wi Fi to veke im propadna sega na red e WADSL ot ama da e nadevame deka ke go podobrat

Член од
19 јануари 2006
Мислења
127
Поени од реакции
1
Еве ,додека пишувам ,гледам дека и брзината на далноадирањето не е константна ,туку е променлива ,од 200 кб/с па дури до 4 кб/с ,па после пак накај 120 кб/с ,па 45 кб/с ,а некогас знае и да заглави и до 10 кб/с по цел ден . Барем да беше константа од 90-100 кб/с , немаше толку проблеми да мачиме .А и тоа шо викаш ,од коњ на магаре ,во право си :):):)

outcast

login: failed!
Член од
29 јануари 2007
Мислења
424
Поени од реакции
8
MetalOne напиша:
Еве ,додека пишувам ,гледам дека и брзината на далноадирањето не е константна ,туку е променлива ,од 200 кб/с па дури до 4 кб/с ,па после пак накај 120 кб/с ,па 45 кб/с ,а некогас знае и да заглави и до 10 кб/с по цел ден . Барем да беше константа од 90-100 кб/с , немаше толку проблеми да мачиме .А и тоа шо викаш ,од коњ на магаре ,во право си :):):)
Каков пакет имаш ти?? Јас не знам но.нет да дава 1.5Mbps конекција, барем не за домашни корисници..

Член од
17 февруари 2007
Мислења
296
Поени од реакции
0
Знаеш дека некогаш кога тргне даунлодаот започнува со поголем трансфер, (ама всушност не е реално) па потоа пополека се симне на реалната. А башка шо ауткаст пишува со мало б, па некој (како мене прво) ќе си помисли за бити, не бајти.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Кај мене канопито ми фаќа други локални мрежи. Гледам многу компјутери и workgroup-и.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Абе немам интернет веќе 2 часа што е проблемов со он нет,има ли некој од Охрид што има интернет а да е на базна над лакочереј онаму негде????
Или само кај мене е проблемов.
Моментално сум кај брачетми :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Лелее конечно ние од Охрид и Струга добивне интернет.
Немаше од вчера вечерта од 18:00.Демек базата во Којнско им снемала струја

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Joey напиша:
Лелее конечно ние од Охрид и Струга добивне интернет.
Немаше од вчера вечерта од 18:00.Демек базата во Којнско им снемала струја
Конечно...
УПМ 16 сати немам интернет

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Хахахаха 16 саати чоече. Јас да сум на ваше место уште утре одам на кабелски.

Член од
10 март 2007
Мислења
404
Поени од реакции
17
тука у велес супер е вадсл-от од 6 месеца паднат е само неколку пати на кратко исто и брзината е стабилна

VORTEX

Кафански човек
Член од
10 мај 2006
Мислења
673
Поени од реакции
1
Кажете ми како да ги најдам Live Axis камерите плс да видам како ќе идат

Член од
4 февруари 2006
Мислења
121
Поени од реакции
0
хахах, и ова го немав видено. пуштено ми се неколку торенти за даунлоад, плус од веб симнувам, па по сите правила би требало максимум да биде искористен линкот. ама :

понекогаш се прашувам, како им успева :pos2:

бај д веј, направив едно мало програмче за пингање. можете да го симнате тука.
правено е во делфи, и секој коментар/совет/слично се добредојдени.

Kajgana Shop

На врв Bottom