On.net WADSL интернет

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
Josif напиша:
епа ај да сумираме некако, на кои базни сте вие шо ви се среди офф.нетот? јас сум на таа кај полициската у карпош, колку шо знам принц е на нерези на базната.
па да претпоставам дали 2007-ма ќе се среди кај мене , или да кинам договор како шо планирам
јас сум на Нерези ...и е топ од вчера вечер .....:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Сите базни се цакум-пакум. Тие што се на Карпош (вклучувајќи ме и мене) по некогаш имаат проблеми со латенцијата (не често). Се јавив сега - викаат дека и тоа до крајот на другата недела ќе биде средено.

Мене ми е мило што се среди ова со надворешните линкови. Иако имам латенција - брзината ми е топ :)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183

:roll: :happy:

Навистина се приметува подобрувањето! Само нека остане вака.

Член од
4 февруари 2006
Мислења
121
Поени од реакции
0
Acid напиша:
Сите базни се цакум-пакум. Тие што се на Карпош (вклучувајќи ме и мене) по некогаш имаат проблеми со латенцијата (не често). Се јавив сега - викаат дека и тоа до крајот на другата недела ќе биде средено.

Мене ми е мило што се среди ова со надворешните линкови. Иако имам латенција - брзината ми е топ :)
НЕ Е ТОЧНО! :) нема веза, јас не гледам никаква разлика, пингот си е истиот, 150-500 и си варира, а спидтест пак вика околу 100-150кбпс.
еве и тазе тест:

Ping statistics for 209.85.135.104:
Packets: Sent = 934, Received = 934, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 57ms, Maximum = 701ms, Average = 275ms

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Josif напиша:
НЕ Е ТОЧНО! :) нема веза, јас не гледам никаква разлика, пингот си е истиот, 150-500 и си варира, а спидтест пак вика околу 100-120кбпс.
Што не е точно?
Јас и ти сме на проблематична базна... Реков и самиот.
Ама верувам дека ќе се среди, затоа што и оваа претходното се среди како што рекоа.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
deXterche напиша:

Абе мене ми се имат десено да скокнит аплоад до 370,па зато му вервам се може да се деси....:toe:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
deXterche напиша:
Затоа постојат линкови за верификација... Штета што не го оставил дечкото. :wink:

Ајде, можеби наредниот пат.

Kajgana Shop

На врв Bottom