- Член од
- 13 јули 2006
- Мислења
- 15.438
- Поени од реакции
- 18.413
иам WADSL on.net интернет, а имам и рутер дома,преку кој еден PC и еден LAP TOP зема интернет,е сеа,каква IP имам јас?? статичка,динамичка????
Динамичка.
иам WADSL on.net интернет, а имам и рутер дома,преку кој еден PC и еден LAP TOP зема интернет,е сеа,каква IP имам јас?? статичка,динамичка????
Како сакаат нбека го прават, за неколку месеци ќе го баталам. Најшугав нет што постои.Слушам муабети дека Wadslov од Он нет ке го праеле до 7 mbs и неограничен download ,има некој повеке информации?
Има одамна пишано дека WADSL веќе како услуга нема да се нуди од Он Нет.Укината е за нови корисници а за старите ке важи додека не им завршат договорите па после ке треба да се бара друго решение.Така да муабети дека ке правеле до 7mbps и неограничен доунлоад не се точни.Јас бев на WADSL се префлив на дуо така да барајте и вие друго решение :wink:Слушам муабети дека Wadslov од Он нет ке го праеле до 7 mbs и неограничен download ,има некој повеке информации?
од блиски извори од он нет и јас го дознав истото!:pos2:Има одамна пишано дека WADSL веќе како услуга нема да се нуди од Он Нет.Укината е за нови корисници а за старите ке важи додека не им завршат договорите па после ке треба да се бара друго решение.Така да муабети дека ке правеле до 7mbps и неограничен доунлоад не се точни.Јас бев на WADSL се префлив на дуо така да барајте и вие друго решение :wink:
Мојот договор истече пред месец дена и ми го продолжија за уште една година...Има одамна пишано дека WADSL веќе како услуга нема да се нуди од Он Нет.Укината е за нови корисници а за старите ке важи додека не им завршат договорите па после ке треба да се бара друго решение.Така да муабети дека ке правеле до 7mbps и неограничен доунлоад не се точни.Јас бев на WADSL се префлив на дуо така да барајте и вие друго решение :wink:
ма оди тамо раскини гоМојот договор истече пред месец дена и ми го продолжија за уште една година...
Мислам дека се плака 200 ден месечно ама не сум сигурен,ја денес ке се јавам имам уште некој 30 дена а да го откажам, 1300 ден за тинја интернет?!?!?!Сакам да го раскинам договорот со он не а ми останува уште 4 месеци до истекот на истиот ... Знае ли некој колку се плака за раскин:helou:
Мислам дека се плака 200 ден месечно ама не сум сигурен,ја денес ке се јавам имам уште некој 30 дена а да го откажам, 1300 ден за тинја интернет?!?!?!
да бееее,прееска еден пријател на другар...... земај WADSL 30 гб ми вика!!! ја му викам нема шанси не даваат веќе таква понуда,изгледа го продолжил!ако е по 200ден за месец се исплаќа. не се мисли раскини ако се тие условите.
а ако те убедуваат 30гб дека ќе ти дадат не паѓај на тоа.
така некои корисници ги лажеле за да го продолжат договорот откако им истекол.
исти пари и брзина само 30гб.
не се нормални