On.net WADSL интернет

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.570
Поени од реакции
2.789
abe nie na WADL ostanuvame na 15GB se menuva nesto kaj nas ima nekoj informacija
Прашав пред недела дена во салонот карши Јосип Броз школото за корисниците на WADSL ке нема ништо ново :nerv: :nerv: само миграции кон Соло пакетите ако сакаш.Миграцијата ке чини 1000 денари.

P

Princ

Гостин
Аман бе, почнаа и за миграција да наплаќаат? Сигурно е ова?

Член од
22 јуни 2007
Мислења
34
Поени од реакции
0
Леле нема да покачат нет на WADSL , па има да ги бомбардирам ОН НЕТ ... срамота на сите ќе покачат а на нас не , леле збеснав еј коа го прочитав ова...
само на 1ви ако неаме 30ГБ со јајца(може и бомби) има да ги гаѓам .. нека не идат на работа поубаво.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.489
Поени од реакции
18.516
Леле нема да покачат нет на WADSL , па има да ги бомбардирам ОН НЕТ ... срамота на сите ќе покачат а на нас не , леле збеснав еј коа го прочитав ова...
само на 1ви ако неаме 30ГБ со јајца(може и бомби) има да ги гаѓам .. нека не идат на работа поубаво.
Нема да имаш сигурно, не се тие како МТнет да ти упгрејдуваат пакет автоматски, мораш договор на уште една година да потпишиш за да ги добиеш тие 30гб, ако ги дадат.

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
Se nadovrzuvam na teneke i so toa te zeznuvaat uste edna godina da bides niven korisnik

Mislam deka momentalno gi forsiraat samo tie na solo paketite sto ne e fer ali koga togas ce istece dogovorot

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.489
Поени од реакции
18.516
За жал Маркетинг делот во Онет е изгледа најслабата компонента на целата компанија, и можам да кажам дека врска нема со реалноста за состојбата на интернетот во Македонија.

Типична утка над утките беше рекламната кампања за СОЛО3 некаде во мај-јуни. Наместо да смислат начин како да го задржаат големиот број на WADSL корисници кои летото 2006 во огромен број зедоа WADSL, сега нормално сите си заминуваат.

А шо велите колку кабловски корисници ги вратија КАБЛОВСКИТЕ МОДЕМИ и зедоа СОЛО 3 ?

Не верувам дека гумите од Пежото 206 ги платија со земените модеми.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
34
Поени од реакции
0
Играта на ОФФ нет е да ги претопат сите WADSL корисници во новиве пакети СОЛО 30, поради тоа што повеќе им се исплати коа се работи за жица од МТ.

p.s Идам у но нет да платам сметки и ете ги тие " A да се префлите на СОЛО 30"

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
Играта на ОФФ нет е да ги претопат сите WADSL корисници во новиве пакети СОЛО 30,

uuf ova drzi uste koga bev distributer za on net ni kazuvaa da gi renasocuvame korisnicite na solo paketite ..

Член од
17 октомври 2007
Мислења
137
Поени од реакции
1
mene mi kazaa od on net deka od oktomvri ke se zgolemi kapacitetot od 15Gb na 30Gb, istata cena i istata brzina

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.570
Поени од реакции
2.789
mene mi kazaa od on net deka od oktomvri ke se zgolemi kapacitetot od 15Gb na 30Gb, istata cena i istata brzina
Мене пак ми рекоа дека ке нема ништо ново за WADSL како и да е и да направат ова да ни зголемат на 30 гига гарант ке бараат да се продолжат договорите на уште една година а така НЕ ФАЛА :nenene:

С

Спенсер

Гостин
земав листот од оннет за новите пакети (го има у оннет адсл темата), и за WADSL нишо не пишува

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
WADSl-ов деновиве е тиња, данлоад не мрда од 70 kb/sek ова е срамота :kesa:

С

Спенсер

Гостин