Fortune
шодаенешчо
- Член од
- 9 мај 2005
- Мислења
- 12.493
- Поени од реакции
- 183
Истото е и кај мене.Што е ова срање од он нет, вчера и денес едвај страна ми отвара. Само кај мене е вака или и кај другите?
Башка сношти само наши страни ми отвораше.
Истото е и кај мене.Што е ова срање од он нет, вчера и денес едвај страна ми отвара. Само кај мене е вака или и кај другите?
Што е ова срање од он нет, вчера и денес едвај страна ми отвара. Само кај мене е вака или и кај другите?
Истото е и кај мене.
Башка сношти само наши страни ми отвораше.
Ех, беее. А јас пред еден месец ко пишував за проблемиве, ми викаја до прелистувачите било. Иначе и кај мене е вакаКатастрофа... И кај мене има мака дури да се конектира. треба едно 1000 пати да ти даде phone line is busy...
како можам да го откажам у п.м? Вака ако продолжи.... А имам уште некаде 1 година од договорот. Пишете пп ако знае некој нешто за откажување.
e kako da ne ponudat neso novo koa mtnet nudat za nekoi 1600-1900den, 100gb so 2mb i 64kb koga ke gi nadmines tie. a ne mizernive 32kb da ne mozes ni gmail da otvoris !Pazete sto mi odgovorija onnet na prasanjeto sto da ocekuvame od vas kako odgovor na konkurencijata?
Od narednata nedela ke mozete da se zapoznaete so nasite novi uslugi na biz.on.net.mk
aj da pocekame.Ama i da vidam da ne veruvam.
Postot ti e da go objavis na kanal 5 vo edna emisija koja se vikaЌе знаеме идната недела, со сменет Директор, ветуваат многу пакети и голема стабилност и квалитет, па да видиме.