On.net WADSL интернет

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Што е ова срање од он нет, вчера и денес едвај страна ми отвара. Само кај мене е вака или и кај другите?
Истото е и кај мене.
Башка сношти само наши страни ми отвораше.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Катастрофа... И кај мене има мака дури да се конектира. треба едно 1000 пати да ти даде phone line is busy...
како можам да го откажам у п.м? Вака ако продолжи.... А имам уште некаде 1 година од договорот. Пишете пп ако знае некој нешто за откажување.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Што е ова срање од он нет, вчера и денес едвај страна ми отвара. Само кај мене е вака или и кај другите?
Истото е и кај мене.
Башка сношти само наши страни ми отвораше.
Катастрофа... И кај мене има мака дури да се конектира. треба едно 1000 пати да ти даде phone line is busy...
како можам да го откажам у п.м? Вака ако продолжи.... А имам уште некаде 1 година од договорот. Пишете пп ако знае некој нешто за откажување.
Ех, беее. А јас пред еден месец ко пишував за проблемиве, ми викаја до прелистувачите било. Иначе и кај мене е вака :)
И гратис МСН не ми се пуштаТ :nesvest: :icon_lol:

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.438
Поени од реакции
18.413
Стварно се надевам дека ќе подобрат нешто, затоа што досега за година и 2 месец што ги имам Онет ме чини:

1300
+100 - техничка подршка на телефон
+200 - МТнет исдн затоа што немам интернет
---------------
1600 денари

Тоа е просек месечно, што плаќам за задоволството да имам Онет интернет.

Се надевам дека најпосле ќе направат нешто.

P

Princ

Гостин
Он.нет се потрошен кредит. Гола вода. Денес цел ден ги барам на телефон бидејќи многу често не можам да се конектирам и нормално дека никој не крева. Која е поентата од 24/7 техничка поддршка (загарантирана во договорот) ако ја нема мене кога ми треба информација кога воопшто ќе се конектирам пак успешно?

Член од
24 ноември 2005
Мислења
185
Поени од реакции
1
Pazete sto mi odgovorija onnet na prasanjeto sto da ocekuvame od vas kako odgovor na konkurencijata?

Od narednata nedela ke mozete da se zapoznaete so nasite novi uslugi na biz.on.net.mk

aj da pocekame.Ama i da vidam da ne veruvam.

Член од
14 април 2006
Мислења
65
Поени од реакции
2
Pazete sto mi odgovorija onnet na prasanjeto sto da ocekuvame od vas kako odgovor na konkurencijata?

Od narednata nedela ke mozete da se zapoznaete so nasite novi uslugi na biz.on.net.mk

aj da pocekame.Ama i da vidam da ne veruvam.
e kako da ne ponudat neso novo koa mtnet nudat za nekoi 1600-1900den, 100gb so 2mb :) i 64kb koga ke gi nadmines tie. a ne mizernive 32kb da ne mozes ni gmail da otvoris !

ljupce_piroman

А ти си или... Брат ти ?
Член од
7 март 2007
Мислења
77
Поени од реакции
2
lele jas imam print samo ne znam kako da vi go staam
vo juli brzinata na wadsl bese 300kb/s:vozbud:

Стеф:]

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
вака ако може некој да ми каже зашто сеа кога го уклучив компјутерот пустам интернет и имам многу голем пинг пред 10 мин имав 850 пинг а сеа пред 2 мин 790 пинг,wadsl имам:toe:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Он Нет да крене брзина? Некако не реално ми е, се косе со законите на физиката:pos:, тие 60KBps неможат да ми овозможат а камоли 1-2Mbps

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.438
Поени од реакции
18.413
Ќе знаеме идната недела, со сменет Директор, ветуваат многу пакети и голема стабилност и квалитет, па да видиме.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.809
Ќе знаеме идната недела, со сменет Директор, ветуваат многу пакети и голема стабилност и квалитет, па да видиме.
Postot ti e da go objavis na kanal 5 vo edna emisija koja se vika
DA NE TI SE VERUVA :tv:

P

Princ

Гостин
Уште и директорот да беше крив за ова што не можат напред да тргнат, за нивниот игнорантен однос кон нивните корисници, за нивното незнаење, прљави игри (секоја чест на исклучоците кои ги има 1, 2 или 3 ама толку квалитетни луѓе меѓу 100 црви се губат, не можат да дишат)... Кога ќе се препочитам себеси се мавам по грб и си велам "Ех друже колку само си во право".

Он.нет мораат ПРЕМНОГУ да направат и ПРЕМНОГУ пари да вложат за да ги стигнат мт или сега веќе било која друга компанија (кон дното одат). Застарени и преполни акцес поинти, 200 мбпс линкови према светот на 10000 корисници.... Ух, тешко ќе им е. Штета што навреме се пакувам и нема да присуствувам на ситењето од нивното пропаѓање :)

Kajgana Shop

На врв Bottom