Ам ставај ти пасс четири нули и не ќе ти го потрошат јузерот Се зезам, vaKane6Totr*bad13GledA пасвордотСекако дека не мислев навистина.
И мене ме изгореа така овој месец, на 15ти веќе ми беше поминат лимитот, а јас едвај 5 пати бев уклучена на интернет дотогаш.
Ах, деца, деца. Мислете малку.
Џабе е како и да изгледа пасвордот, кога не си ги заштитуваат рутерите. Ги оставаат на дефолт username i password.Ам ставај ти пасс четири нули и не ќе ти го потрошат јузерот Се зезам, vaKane6Totr*bad13GledA пасвордот
Со Admin/admin?Џабе е како и да изгледа пасвордот, кога не си ги заштитуваат рутерите. Ги оставаат на дефолт username i password.
Epa decki neznam kako da napravime, btw nemav losa namera
Точно така...Доколку сака... :wink:Мора да сфатиш дека доколку сака, некој може да направи да „лежиш“ за ова.
Каде гледаш ти дека некој му побарал јузер?sto mu barate useri i passwordi pa se da mu zborite vaka taka
Ako saka nekoj juzeri (za WADSL) neka se obrati kaj mene, pozdrav
Decki poso gleam deka ima mnogu zainteresirani ako sakate ke vi dadam eden juzer koristete go, ako ste poveke ke vi dadam poveke, samo neznam kako ke bide so restrikciite na forumov.