On.net WADSL интернет

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Секако дека не мислев навистина.
И мене ме изгореа така овој месец, на 15ти веќе ми беше поминат лимитот, а јас едвај 5 пати бев уклучена на интернет дотогаш.

Ах, деца, деца. Мислете малку.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Секако дека не мислев навистина.
И мене ме изгореа така овој месец, на 15ти веќе ми беше поминат лимитот, а јас едвај 5 пати бев уклучена на интернет дотогаш.

Ах, деца, деца. Мислете малку.
Ам ставај ти пасс четири нули и не ќе ти го потрошат јузерот:vozbud: Се зезам, vaKane6Totr*bad13GledA пасвордот :)

NECsLon^

Kimi Räikkönen
Член од
27 ноември 2005
Мислења
80
Поени од реакции
2
Ам ставај ти пасс четири нули и не ќе ти го потрошат јузерот:vozbud: Се зезам, vaKane6Totr*bad13GledA пасвордот :)
Џабе е како и да изгледа пасвордот, кога не си ги заштитуваат рутерите. Ги оставаат на дефолт username i password.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Џабе е како и да изгледа пасвордот, кога не си ги заштитуваат рутерите. Ги оставаат на дефолт username i password.
Со Admin/admin? :vozbud:
А за кои рутери поточно збориш? За оние на Он.нет, или за оние на кои им ги собрале пасвордите?

Epa decki neznam kako da napravime, btw nemav losa namera

Инаку BitSpirit, ова ти е многу глуп потег. Не само што ќе ги суспендираат акаунтите до утре, туку биди среќен ако имаш уште интернет кога ќе ја прочиташ поракава. Сум слушнал дека провајдерите се многу ригорозни за вакви работи. А и одделот за компјутерски криминал при МВР во последно време добро почна да си ја врши работата.

Зарем не помисли дека не е паметно да постираш на форум украдени јузери, со ip адреса на корисник од Оннет, па уште и со твојата слика на аватар? Него ти во Здравко Цветковски да не учиш? :wink:

Се надевам дека ќе се опаметиш, ќе почнеш да си го користиш твојот личен username, нема да крадеш јузери од школо и ќе им речеш "Не, фала" на тие што ти ги дале јузерите. Мора да сфатиш дека доколку сака, некој може да направи да „лежиш“ за ова.

Ultra-Laser

Hack The Planet
Член од
21 јули 2006
Мислења
139
Поени од реакции
15
abe dosta go napagate bitspirit golema rabota coekot so napril se hakerista ste se fatile tuka pa solite pamet eden na drug btw sto mu barate useri i passwordi pa se da mu zborite vaka taka

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
sto mu barate useri i passwordi pa se da mu zborite vaka taka
Каде гледаш ти дека некој му побарал јузер?
Дојде тука да го браниш другар ти „хакер“? Или едноставно си алтер-еготo на BitSpirit, во облик на друг јузер? Ми се гади од вакви wanna-be хакери... Во случај да не прочита погореЧ

Ako saka nekoj juzeri (za WADSL) neka se obrati kaj mene, pozdrav
Decki poso gleam deka ima mnogu zainteresirani ako sakate ke vi dadam eden juzer koristete go, ako ste poveke ke vi dadam poveke, samo neznam kako ke bide so restrikciite na forumov.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Што се дешава со ОН НЕТ ме интересира, дали конечно ја кренаа брзината или само кај мнее е ова од 12.00 вечерва

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.438
Поени од реакции
18.413
Кај мене се врати на 512/128 откако реконектирав.

Најверојатно била некоја грешка.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
И кај мене, да знаев не се дисконектирвев :(

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Што е ова срање од он нет, вчера и денес едвај страна ми отвара. Само кај мене е вака или и кај другите?

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.438
Поени од реакции
18.413
Јас мислев локално нешто кај нас е, не работи заникаде е.

Но дефинитивно има промена кај Онет, ја смениле песната кога чекаш, не повеќе ABBA, туку 'always look at bright side of life ...', од [SIZE=-1]Monty Python, која иронија ...
[/SIZE]

Kajgana Shop

На врв Bottom