...On a rainy day...

• Креатор на темата Креатор на темата Slatka_Mala
  • Време на започнување Време на започнување
Дождот најискрено ми здосади века.МЕ мава во депресија и не го поднесувам воопшто.Иако викаат дека е романтично да се шета по дожд ја го мразам.Најчесто кога врне толку што ме боли главата и ми лази по нервите така да неможам на ништо друго да се сконцентрирам и така да спијам.

кога врне сум многу мрзелив не знам зошто. воопшто не ми се станува од кревет или ако стана дремам пред компјутер или трета варијанта се тепам со мај сис :pipi:

Кога врне паѓам во депресии и не сум воопшто расположена:)

Мразам премногу дожд.
И косата ми станува како со витлери да сум ја правела што ненормално многу ме нервира:)

Сакам кога врне, али не многу често. Обично си излежавам тогаш.

ааххх..преубо..надвор врни,дува,студено а јас дома на топло и глеам ниџ прозорец

Лежам, малце ќе поседам на компјутер, па лежам, ќе каснам нешо, па пак лежам и лежам и само лежам, можда и низ маало на кратко да искочам па пак да лежам. :)

Сакам дожд... ама некогаш знае да ми расипе расположение... најчесто сум мрзелива во такви денови... али обожавам да шетам по дожд... или пак да седам пред компјутер или телевизор(посебно ако има добар филм) :tv:

Сакам дожд...било летен било зимски...
Обожавам кога ќе застанам на тераса и гледам како грми...секад ме караат моите зошто седам на тераса..ама мене убаво ми е..си уживам..:pipi:

Не сакам многу дожд, а кога врне најчесто спијам (ама најслатко) :kez:

обожавам дожд...најголемо уживање да испаднам надвор кога највише истура.

Ич не го сакам дождот. Цел ден ми е тапа. Морам да го поминам лежерно,пред Тв,Компјутер или спиејки.:toe:

Никогаш не ми преставувало проблем, и да врне и да вее надвор мора да се скита. Понекад само ако ме пукаат кризи, дождот знае да придонесе мал дел од нервозата ама то е то... Сепак, сакам рејни дејс.

сакам дожд ама не кога трае со часови или денови.............
сакам да пијам кафе или да читам додека врне :smir:
ми го подобрува расположението

поштуем дожд, најфенси ми е, поштуем и одење на дожд, само мразам коа ке почне да ми шљапа патиката, и коа ке ме забања некој добар шофер, друго е се ок, баш сум расположен :)

Мразам дожд и лошо време и грмотевици. Мора да седиш внатре ако излезеш, „шљапаш“ по вода. Грмотевици неможам да слушам, се плашам и во такви денови ми е ужасно.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom