...On a rainy day...

B

black angel

Гостин
zavisi nekogas koa treba da idam negde a mi vrne se nerviram mnogu,a koga sum so edna posebna licnost izleguvame nadvor i se baknuvame so saati.....:back:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Интересно ми е на дожд, меѓутоа најчесто тој е причината за моето (не)излегвење и депресивно расположение.
Ама од друга страна интересното е тоа што понекогаш се случуваше кога се враќав од нашколо или од на плажа, да заврнеше така убав топол дожд и да уживаш...
валкинг ин д реин..
сингинг ин д реин...
денсинг ин д реин....
ај лов ит:wub:
А мразам оние дождови каде што времето е студено ...:nesum:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Сакам кога врни дожд, и сакам да се шетам без шатор додека врни и да ме накисни до гола кожа. Дождот ме смирува и го сакам дождливото време.

Член од
7 февруари 2007
Мислења
44
Поени од реакции
1
Хмммм ... ако сум надвор дефинитивно не сакам дожд , а особено ако неам чадор тогаш ми е смрт. Ама ако сум домче на топло ,мераци. Тогаш сакам да сум сама во соба , со изгасено светло и да можам на раат да се релаксирам , опуштам и убаво да размислам за се што се десило и што ќе треба да се деси :)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Пошто врне претежно кога имам некоја важна обврска-прво пцујам.
После чекам да помине.

А доколку случајно ме фати додека шетам или играм фудбал, му се радувам ко мало дете:)Oбожавам физички активности на дожд.

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Мразам дожд бидејки влијае на моето расположение..Нерасположена,мрзлива,понекогаш чувствувам дека ме боли нешто:toe:

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Кога сум дома ептен ми е убаво дождот да ми прави друштво, да слушам музика и релакс.Кога треба да излегувам ми ги прави најголемите проблеми, смрт ми е и најчесто преферирам да седам дома на вакви услови.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Интересно, многу релативна љубов негувам кон дождот :)
Пример ако сум надвор или некаде треба да излегувам го мразам од дното на душата. Ми уништува ем план ем фризура :pipi:
Од друга страна пак, кога сум дома или знам дека немам никакви обврски и што и да е можам да си останам дома, е тогаш го обожавам дождот.

А

Аниии

Гостин
Обожавам дожд, Лето кога врне често знам да искочам надвор на дождот,или дома да гледам некој филм...:pipi:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Кога врне... ќе се кршиме со јајца. :vozbud:
Еднаш барем да не врне за Велигден. -.-

I

InF3cTeD

Гостин
на дожд ме фаќаат мувите и испаѓам некаде низ град...или на биљарто со другарите

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Сакам дожд ама ме нервират шо ми ја расипвит косава.
Во кратки црти ко ќе си одам право дома после то дождливо патешествие радо би одела онака полека и би уживала.
Обожавам ко ќе немат никој по улицине и јас си одам онака сама и врнит дожд.
Уживам во такви моменти.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Obozavam leten dozd, i vo leto koa vrne sakam da trcam po dozdot, a koa ke se vratam doma da si legnam i da se iznaspijam ubavo.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
преферирам сончево време, но кога врне играм,слушам музика,пеам или излегувам на тераса или надвор со капуљача на глава и оставам на дождот да ме полее буквално :) филингот е најубав...
Уште поубав кога саканиот е до тебе, во твоја прегратка и се бакнувате... :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom