...On a rainy day...

• Креатор на темата Креатор на темата Slatka_Mala
  • Време на започнување Време на започнување
zavisi nekogas koa treba da idam negde a mi vrne se nerviram mnogu,a koga sum so edna posebna licnost izleguvame nadvor i se baknuvame so saati.....:back:

Интересно ми е на дожд, меѓутоа најчесто тој е причината за моето (не)излегвење и депресивно расположение.
Ама од друга страна интересното е тоа што понекогаш се случуваше кога се враќав од нашколо или од на плажа, да заврнеше така убав топол дожд и да уживаш...
валкинг ин д реин..
сингинг ин д реин...
денсинг ин д реин....
ај лов ит:wub:
А мразам оние дождови каде што времето е студено ...:nesum:

Сакам кога врни дожд, и сакам да се шетам без шатор додека врни и да ме накисни до гола кожа. Дождот ме смирува и го сакам дождливото време.

Хмммм ... ако сум надвор дефинитивно не сакам дожд , а особено ако неам чадор тогаш ми е смрт. Ама ако сум домче на топло ,мераци. Тогаш сакам да сум сама во соба , со изгасено светло и да можам на раат да се релаксирам , опуштам и убаво да размислам за се што се десило и што ќе треба да се деси :)

Пошто врне претежно кога имам некоја важна обврска-прво пцујам.
После чекам да помине.

А доколку случајно ме фати додека шетам или играм фудбал, му се радувам ко мало дете:)Oбожавам физички активности на дожд.

Мразам дожд бидејки влијае на моето расположение..Нерасположена,мрзлива,понекогаш чувствувам дека ме боли нешто:toe:

Кога сум дома ептен ми е убаво дождот да ми прави друштво, да слушам музика и релакс.Кога треба да излегувам ми ги прави најголемите проблеми, смрт ми е и најчесто преферирам да седам дома на вакви услови.

Интересно, многу релативна љубов негувам кон дождот :)
Пример ако сум надвор или некаде треба да излегувам го мразам од дното на душата. Ми уништува ем план ем фризура :pipi:
Од друга страна пак, кога сум дома или знам дека немам никакви обврски и што и да е можам да си останам дома, е тогаш го обожавам дождот.

Обожавам дожд, Лето кога врне често знам да искочам надвор на дождот,или дома да гледам некој филм...:pipi:

Кога врне... ќе се кршиме со јајца. :vozbud:
Еднаш барем да не врне за Велигден. -.-

на дожд ме фаќаат мувите и испаѓам некаде низ град...или на биљарто со другарите

Сакам дожд ама ме нервират шо ми ја расипвит косава.
Во кратки црти ко ќе си одам право дома после то дождливо патешествие радо би одела онака полека и би уживала.
Обожавам ко ќе немат никој по улицине и јас си одам онака сама и врнит дожд.
Уживам во такви моменти.

Obozavam leten dozd, i vo leto koa vrne sakam da trcam po dozdot, a koa ke se vratam doma da si legnam i da se iznaspijam ubavo.

преферирам сончево време, но кога врне играм,слушам музика,пеам или излегувам на тераса или надвор со капуљача на глава и оставам на дождот да ме полее буквално :) филингот е најубав...
Уште поубав кога саканиот е до тебе, во твоја прегратка и се бакнувате... :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom