...On a rainy day...

T

TaMчЕ

Гостин
Значи,многу сакам кога врне ама онака да истура,само без грмежи и бури!:pipi:
Седнувам во дворот,има ко терасичка нешто којзнае што е тоа,си пуштам тивка музика и уживам!

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
па обожавам да врне ама мразам сонце после дожд

Член од
3 август 2008
Мислења
51
Поени од реакции
2
Сакам дожд!Особено кога сум на одмор и почнува да истура а во близина има отворен базен или море(под услов да нема силен ветер).Најубавото доживување досега!

B

Beck's

Гостин
sakam da vrne dozd i da bidam vo nekoe dalecno planinsko mesto,kaj sto nema nikoj,da ima samo edna stara takva kuka,i op stom ke se pokrijam od dozdod da najdam vnatre edna ubavica,pa da gledame kako paga dozdot,da slusame nekoe muzice taka bavna.ok back to reality,i hate raining

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Обожавам дожд..кога врне право испаѓање додека не преврне...а и секси ми стои залепена водена маичка на кратки ракави :pos2:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Voopsto ne mi rasipuva raspolozenie,sakam da sum na plaza i da se banjam ,e toa najmnogu sakam a ako sum doma sakam da sum vo krevet vo tisina i da slusam kako vrne nadvor:pipi:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Зимам сапун и шампон и излегувам надвор. Хигиена.

K

Kicky

Гостин
Да, сакам! Ама кога врне многу, кога истура. Седам на прозор и гледам како се бркаат капките по прозорците. И тогаш почнува одма да ме фаќа меланхолично расположение.... :pipi:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Кога врне дожд...ми врне душата (излитено)

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Сега врне дожд,а јас ке спијам,ммм...

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Обожавам да играм фудбал и да истура ама онака со кофа.Тогаш е најсекси...:drk::drk::drk:

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
Кога врне многу сакам да седнам у кафич особено надвор под стреа со пријатно друштво и упатени у некој добар муабет...баш коа е дождливо е порелаксирано нема многу гужвва и можам асално да си поминам у градов

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Mразам дожд.
Е сега ако денот ми е слободен тогаш може да ми е пријатно иако врне, знам цел ден сум дома и сигурно дека ќе го прележам и преспијам речиси цел ден.
Ама ако имам обврски и е во текот на неделата ауууу ужасно мразам. Треба да мкнам чадор, па шлапкам во гадни вирови :icon_lol:, па може некоја будала ќе ме испрска, а и ми се спие тогаш премногу па се дрогирам со кафиња и се прозевам на 3 минути.
А и голем метеопат сум па дождовите ми сметаат:) А и многу се проследени со грмежи и невремиња, а се плашам од тоа :):):)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.613
Поени од реакции
14.472
Ма нека врне колку сака, баш ми е убаво. Само додека врне, да не грми, затоа што нема да можам компјутерот да си го уклучам. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom