Омилен ресторан со највкусна храна? Каде одите?

• Креатор на темата Креатор на темата cak4e
  • Време на започнување Време на започнување
Јас пошо сум од Охрид, најмногу одам со друство во ресторан "Чврга". Малку глупо име имат ресторанов, ама имаат многу добар квалитет

Јас пошо сум од Охрид, најмногу одам со друство во ресторан "Чврга". Малку глупо име имат ресторанов, ама имаат многу добар квалитет

Iako ne sum od ohrid go znam restoranov stvarno e super koga bev na odmor bev smesena odma do cvrga i celo vreme tamu jadev....
A vo skopje....vo skopje odam vo Dal Fufo...zaradi picite:wink:ili vo Dzino zaradi drugite specijaliteti...

Пред два дена бев во Македонска куќа позади Цветен пазар.Не бев првпат, сум била неколку пати и можам да кажам дека се ми ОК таму, почнувајќи од амбиентот (баш права стара македонска куќа), квалитетот на храната, па се до услугата. Браво:bravo:

Ако сакате да СЕ НАЈАДЕТЕ - идете до Куманово у малото и скромно кафанче КОБРА. Ако има примедби за скарата слободно пишете :party1:

А за скопските места (не станува збор за елитните) - пробајте пилешки прсти у Ганза у Дебармаало па ќе праиме муабет :party1:

Хмм па јас најчесто одам во пицерија Балила праат ептен добра пица..

Ај ако може некој да ми каже каде се наоѓа ресторанот Мирко 919 и како се стигнува до него. Итно ми е за на свадба.

Лира-многу фино местенце ,мислам на комплетноста во ресторантчето,а морам да кажам и питата во Ореов лад,ама :wink:само питата.

Vo Bitola odam vo Kus Kus,GRNE,LOVEC , a vo Skopje sum bila vo STARA MAKEDONSKA KUKA(bas me bendisa,violina na masa mi svirese:vozbud:) i NOSTALGIJA.

Па на добра Пица во Амати, може некогаш Џино, Воденичка е убаво али те боли глава од цените имаат еден прекрасен десерт уффф ми се јаде, потоа може Тото карши сељачката амбасада (грчка)
и моја препорака има преубав рибник во К.Паланка во Гиновци леле ептен ми е убаво и одам често таму ептен е добро се има и скара и риба и евтини цени џабе е и плус природа вештачко езеро мераци... а и од Скопје за 45 минути си таму (ова личи на бесплатна реклама
:))

Во Ресен Кај Тошето, каква скара има не е можно. А може да скокнам и до К.Паланка да го посетам рибникот ако е навистина толку ефтино. Поздрав до Росоњерката.

Порано со татко ми и мајка ми одевме во Панини,Нико...
Сега,они одат понекогаш,ради традиција,а ја си продолжив на Туберкулозно и у Младински....и така.:toe:

во скопје Галија - Фуфо, Фуфо во центар и енрико во К3

Vo Bitola odam vo Kus Kus,GRNE,LOVEC , a vo Skopje sum bila vo STARA MAKEDONSKA KUKA(bas me bendisa,violina na masa mi svirese:vozbud:) i NOSTALGIJA.

Во Битола не сум седел во многу ресторани, ама пред извесен период на два пати бев во едно ресторанче близу Епинал, на сам Широк сокак... се вика Хамбург. Каква храна... мх мх мх... а палачинка каква имаат... аууууу. И сликата на таван, морам да ја дадам во прилог...
[img=http://img341.imageshack.us/img341/8105/soncejc1.th.jpg]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom