Омилен ресторан со највкусна храна? Каде одите?

• Креатор на темата Креатор на темата cak4e
  • Време на започнување Време на започнување
Посебен шмек имаат и „фабричките“ ресторани. Но тоа е веќе сосема друга приказна.
Да не мислиш на тие компании некои што имаат нивни ресторани каде што јадат вработените?

Мислев на ресторанот во МЗТ, и сличните на него, како оној на МРТВ, Комерцијална банка, каде што се хранат и учениците од средно музичко, и од музичка академија.
Енивејз, тоа беше спомнато со иронија.

Хипик сум ја, се хранам во млечни ресторани или сендвичари.

Во кинескиот ресторан карши хотел Амбасадор секогаш ми е вкусно, ме најадува, не е скапо а и релаксирано е. Во Џино бев на роденден и има навистина прекрасни пици, а од Соул и панираниот кромид сум секогаш ненаситна:)

дефинитивно воденичка:pipi:

малце се преголеми цените ама вреди

особено за благо најубаво е панакота:vozbud:

1. Vittoria - италјански ресторан спроти Рамстор кој не бил не знае како е, прекрасна храна одличен амбиент се на се место за романтики :)

vittoria_logo.jpg

vitoria_2.jpg

Мексички ресторан-Скопје,улица Македонија :vozbud: ...нема да зграшите

2. Amigos се вика мексиканскиот ресторан мераци е местенцево одма до Барселона, свират тивка музика мексиканска, одлична послуга

amigos_8.jpg

amigos_7.jpg

3. Ѕвезден океан - кинески ресторан спроти хотел Амбасадор и руската Амбасада позади Буњаковец пазарчето за љубителите на кинеска храна може и со стапчиња да јадете :) :)

мексиканскиот и кинескиов ресторан ги има и у Рамстор ама таму храната не ја бива ич :smir:

1. Vittoria - италјански ресторан спроти Рамстор кој не бил не знае како е, прекрасна храна одличен амбиент се на се место за романтики :)

Еднаш бев тука и никад више!
Ем резервирано и само да порачаме прво донесоа похован кашкавал ладен, мислам тоа никаде го нема. И после да нарачаме бифтек паааа нема, свинско пааа нема, морски специјалитети паа и тоа не ... и викаат само пилешко ни остана се друго ни се потроши. Тоа не знам како можеа да си го дозволат да ти се сневиди во луксузниот ресторан :tapp:

Јас ќе кажам како сестрами ресторанот Воденица прекрасно место со преубава храна, има традиционална и италијанска.

%7BED24831A-3517-4158-B8C4-5307C031C100%7D_Vinoteka-2.jpg

ДОЈРАНА во автокоманда, накај саем коа се иде од задна страна, во индустриската зона.

Скопје: Мексиканскиот ресторан,а и Кај Џинот ми се бендиса храната.
Битола:Кус Кус;
image22371171.jpg

Лео,Грне.
Во Кус Кус и Лео ги има најубавите пици.А во Грне има супер скара.

Македонска куќа во Прилеп. Вкусно јадење, прекрасен амбиент, македонска музика и добар персонал. Ми има оставено одличен впечаток :)

pp03.jpg

"Kај Маршалот" навистина вкусни јадења, пријатен амбиент и добра услуга
kajmarsalot_4.jpg

kajmarsalot_5.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom