Олимпијада 2008: Општи дискусии околу организацијата, дневни случувања и тн.

• Креатор на темата Креатор на темата Pravnice
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ги нашите под FYROM...барем на "М" по азбучен ред..

ааааааааааааааааааааааааааааааа мамицата грчкааааааааааааа педери бе ааааааааааааа:nerv:
е ако нека си ги прчат нашите претседател и премиер на одмор, додека гејлаците беа и ургираа во пекинг :zid:

јбг fиром ама под М бевме после Мали
или така ми се чини

Субсахарците реагирале.Педери.
Инаку да пишам за отварањето.Премногу сум восхитен, нависитна честитки за Кинезите.Таква приредба ретко се гледа:)

Ова беше чудесно отварање, вакво нешто не сум видел никогаш.:vozbud:
Вакa само Кинезите можат да направат. Спектакл.

Леташе бе мамата.

Туку да бев ко нашите ке се повлечев одма, барем по весници ке не имаше. Ке поебев и отварање и се.

Има негде да се гледа отварањето? :(

На работа бев, ништо не видов.

Едноставно немам коментар.
Присуствував на отворањето на ЛОИ Атина пред 4 години. Пред 4 години мислев дека тоа што се случи во Атина беше максимумот на креативност на отворање на една церемонија. Згрешив.
Ова денес не одведе сите нас во една друга димензија, димензија на совршенство. Браво Кинези, алал да ви е. За ова не се потребни само пари, потребно е и некој добро да го осмисли.
Сакам да им посакам на македонските спортисти, како и на сите други спортисти многу среќа, да се залагаат за фер-плеј без допинг и да успеат во целта што си ја имаат зацртано.

Вау..просто воодушевена сум..додека го гледав спектаклов само зборот магично ми идеше во мислите.Особено завршницава..останав со устата отворена.Такво нешто само кинезите можат да направат.Волшебно навистина,уживав додека гледав..and now..let the games begin:):vozbud:

Не пишаа под ФИРОМ ама некако ми е во втор план тоа. Премногу сум восхитен од спектаклот кој ни го приредија кинезите. Честитки и се надевам игриве ќе бидат феноменални па ќе се пишува на темава многу. Исто така им пожелувам многу среќа на нашите спористи па нека не претстават достојно на игрите.

повеќе од совршено:pipi:
f_TaraturcomOm_839f948.jpg

f_TaraturcomOm_4b65c74.jpg

f_TaraturcomOm_456306c.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom