Од што имате фобија?

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
Бубашваби. Кога ќе ги видам се парализирам на место не можам да мрднам дур не се одалечи барем метар од мене.
И јас исто ги мразам невидено па уше некоја голема дебела мрсна бубачка кога ке видам грозно ми е да и се доближам еднашка видов богомолка и ме фати некоја паника и почнав цела да се чистам од на мене...
друго ... можеби не толкав страв но доста голема одбивност кон бродови во живот не сум качена освен еднаш кога бевме на екскурзија (тогаш морав) мразам длабочина на вода па уше чуството дека јас сум на неа, гадно ми е секогаш кога поминувам покрај пристаниште ...

Srav od klovnovi interesno video so edna tipka...

Лифтови - 2-3 пати досега се имам заглаено и не влагам више ни за жива глава. Еднаш се заглаив у Охрид, на одмор и добро шо беше малку скршено стаклото на вратата па влагаше воздух. :) Ме однесе лифтов најгоре и морав да се дерам ко ненормален (пошто немаше никој у ходникот) да ги алармирам станариве да го викнат хаус мајсторот. Овој ме одглави после едно 15-20 мин. па уште ми се дереше ненормалниот ко намерно да сум го заглавил лифтов, боже ме сачувај. А тоа станарите, се собрале сите, цела зграда, мечка игра оро. :pos2:
Висина - кога и да се доближам до ивица кога сум на високо, ми се врти и као да ме влече нешто надоле.
Онда имам страв од летање а забар и да не спомињам...

од моторџии со долги коси

Подалеку од мене ко така :pos:

Ја се плашам од бубачки, лебарки. Незнам дали е страв, море не е страв, коа ке ги видам ги мавам со непто ги газам им ебавам матер. А за друго незнам..

Неизлечиви болести,инсекти,земјотрес..:ija:

Од птици. Страв ми е дури и на слика или на ТВ да ги гледам:kesa:

Блага фобија од лифтови.. Затоа цел живот живеам во ниски згради..:pos:

Од змии :nesvest::nesvest::nesvest: дури и на слика не можам да гледам

Офидиофобија - од змии
Акрофобија - од височини (длабочини)

Од голем отворен простор or sumtin... o.O незнам као се вика XD

Од инсекти,од глупи луѓе:D и од професорката по математика:S:S:S

Имам фобиjа од седене сама у соба плус лебарки тук там:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom