Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Ovoa bet-city online legalno e za u Makedonija?
ништо не е легално овде освен таа усраната 2win, ама шо сте запнале шо е легално или не, па дали повлекувате преку скрилл/нетелер или директно на картичка јас уназад 3 години и ставам и повлекувам директно на картичка од кој 10тина пати минимум и суми преку 1000 еур и ништо не ми стигнало ниту сум платил данок на крај од год, а не ни познавам некој кој што го јадел ради законот, крцкајте си слободно :)
Иначе препорака и од мене за marathonbet, слична е со betcity во понудата, топ 3 кладилница сигурно по висина на коефициентите и за исплата се чека 2-3 денови, не како во другите 3-5.

ништо не е легално овде освен таа усраната 2win, ама шо сте запнале шо е легално или не, па дали повлекувате преку скрилл/нетелер или директно на картичка јас уназад 3 години и ставам и повлекувам директно на картичка од кој 10тина пати минимум и суми преку 1000 еур и ништо не ми стигнало ниту сум платил данок на крај од год, а не ни познавам некој кој што го јадел ради законот, крцкајте си слободно :)
Иначе препорака и од мене за marathonbet, слична е со betcity во понудата, топ 3 кладилница сигурно по висина на коефициентите и за исплата се чека 2-3 денови, не како во другите 3-5.
Знам дека освен државната ништо не е легално, али оваа бет сит нели затворија ја па сеа гледам повторно почнаа да вртат реклами и на телевизија за онлине страната, и затоа прашувам.

Ај едно прашање, сакам на Pinnacle да депозирам пари од Нетлетер и кога ќе одам да го направам трансферот ми вика дека немам доволно пари на акаунтот, а пари има на него.

Ke mozam li da se kladam so Master Card karticka od NLB tutunska?, veke probav so Visa kartickite na stopanska, ne mi davase da stavam pari ni na Skrill ni na Neteller, probav i so Visa karticka na Alfa banka

Пробав и на бет365 и на betcity да ставам пари да играм не ми дава ми одбива пробувам преку стопанска банка mastercard sto ee problemot

Пробав и на бет365 и на betcity да ставам пари да играм не ми дава ми одбива пробувам преку стопанска банка mastercard sto ee problemot
Od stopanska treba da baras visa internet kartica

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Кој црн данок, не се заебавајте.
Дали парите кои што ги добиваме од бет365(во случајот парите ми стигаат на дебитна картичка како да сум ги уплатил на сметка јас односно со мое име и презиме а не како да ми ги пуштила фирма(во овој случај бет365)), треба да се пријават во УЈП и/или да се плати данок за истите? и не ми е јасно како да се пријават кога вадам извод го пишува моето име и презиме односно како јас да сум ги уплатил при што никаде не се спомнува бет365!
поздрав

Во моментов наједноставно за подигање и симнување на дебитна картичка пари е на William Hill
Уплатата е за секунда а повлекувањето на пари е 2 работни дена по што парите ги имаш на картица. Голем број на игри имаат, солидни коефициенти, добар е интерфејсот за мобилно кладење.

Последно уредено:
Знаете ли како работат спортскиве инвестициони фондови? Како на пример овој? Како прават пари кога знаеме дека букмејкерите блокираат веднаш штом видат дека некој прави профит?

нетелер картицата ми истече овај месец, сега чаре некој да каже за повлекување, ако не сака да се експонира може и преку ПП да помогне ??

нетелер картицата ми истече овај месец, сега чаре некој да каже за повлекување, ако не сака да се експонира може и преку ПП да помогне ??
Mene karticata od neteler mi istekuva 2018 god avgust . Ama nemozam da povlekuvam pari. Ti u mk povlekuvase ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom