- Член од
- 14 август 2012
- Мислења
- 1.710
- Поени од реакции
- 744
Ovoa bet-city online legalno e za u Makedonija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ништо не е легално овде освен таа усраната 2win, ама шо сте запнале шо е легално или не, па дали повлекувате преку скрилл/нетелер или директно на картичка јас уназад 3 години и ставам и повлекувам директно на картичка од кој 10тина пати минимум и суми преку 1000 еур и ништо не ми стигнало ниту сум платил данок на крај од год, а не ни познавам некој кој што го јадел ради законот, крцкајте си слободноOvoa bet-city online legalno e za u Makedonija?
Знам дека освен државната ништо не е легално, али оваа бет сит нели затворија ја па сеа гледам повторно почнаа да вртат реклами и на телевизија за онлине страната, и затоа прашувам.ништо не е легално овде освен таа усраната 2win, ама шо сте запнале шо е легално или не, па дали повлекувате преку скрилл/нетелер или директно на картичка јас уназад 3 години и ставам и повлекувам директно на картичка од кој 10тина пати минимум и суми преку 1000 еур и ништо не ми стигнало ниту сум платил данок на крај од год, а не ни познавам некој кој што го јадел ради законот, крцкајте си слободно
Иначе препорака и од мене за marathonbet, слична е со betcity во понудата, топ 3 кладилница сигурно по висина на коефициентите и за исплата се чека 2-3 денови, не како во другите 3-5.
Da ne znae nekoj slucajno ,dali gi ima na nekoja stranica nasata vtora liga da se oblozuva![]()
Od stopanska treba da baras visa internet karticaПробав и на бет365 и на betcity да ставам пари да играм не ми дава ми одбива пробувам преку стопанска банка mastercard sto ee problemot
Od stopanska treba da baras visa internet kartica
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Дали парите кои што ги добиваме од бет365(во случајот парите ми стигаат на дебитна картичка како да сум ги уплатил на сметка јас односно со мое име и презиме а не како да ми ги пуштила фирма(во овој случај бет365)), треба да се пријават во УЈП и/или да се плати данок за истите? и не ми е јасно како да се пријават кога вадам извод го пишува моето име и презиме односно како јас да сум ги уплатил при што никаде не се спомнува бет365!Кој црн данок, не се заебавајте.
нетелер картицата ми истече овај месец, сега чаре некој да каже за повлекување, ако не сака да се експонира може и преку ПП да помогне ??ништо не е легално овде освен таа усраната 2win, ама шо сте запнале шо е легално или не, па дали повлекувате преку скрилл/нетелер или директно на картичка јас уназад 3 години и ставам и повлекувам директно на картичка од кој 10тина пати минимум и суми преку 1000 еур и ништо не ми стигнало ниту сум платил данок на крај од год, а не ни познавам некој кој што го јадел ради законот, крцкајте си слободно
Иначе препорака и од мене за marathonbet, слична е со betcity во понудата, топ 3 кладилница сигурно по висина на коефициентите и за исплата се чека 2-3 денови, не како во другите 3-5.
Mene karticata od neteler mi istekuva 2018 god avgust . Ama nemozam da povlekuvam pari. Ti u mk povlekuvase ?нетелер картицата ми истече овај месец, сега чаре некој да каже за повлекување, ако не сака да се експонира може и преку ПП да помогне ??