- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Која кладилница е најблиска во понудата на игри со нашиве земски, Спортлајф и Моцарт?
Ако бараш комбинирани типови, ниту една.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која кладилница е најблиска во понудата на игри со нашиве земски, Спортлајф и Моцарт?
vidi 2winmk nasata hahaКоја кладилница е најблиска во понудата на игри со нашиве земски, Спортлајф и Моцарт?
Ако бараш комбинирани типови, ниту една.
Првично мислев на самото означување на игрите, пример дали стои 3+ или 3 и повеќе и >2,5, а потоа на ширината на понудата во смисла на пример да има повеќе хендикепи како Спортлајф, а не само еден основен. Во Хрватска мака мачев со ознаките, дури се навикнав и со ограниченоста на игрите. Х2 и 3+ не ми требаvidi 2winmk nasata haha
Првично мислев на самото означување на игрите, пример дали стои 3+ или 3 и повеќе и >2,5, а потоа на ширината на понудата во смисла на пример да има повеќе хендикепи како Спортлајф, а не само еден основен. Во Хрватска мака мачев со ознаките, дури се навикнав и со ограниченоста на игрите. Х2 и 3+ не ми треба.
Постапката би требало да ми е Скрил>кладилница>Скрил>дебитна македонска картичка? Бар така разбрав од прочитаното , само не ми е јасно како нема да ми се прокнижат исплатените пари на сметка туку ќе ги добијам само на дебитната, а потоа и на банкомат?
Најголем избор на хендикепи на ист натпревар има Маратон, најголем избор на настани има Бет365. Депонирањето оди картичка-Скрил-кладилница, повлекувањето оди обратно.
Да се пријавиш ако наминуваш в комшии.
Шо те интересира?Здраво, дали има некој искуство со вадење пари од бет365 преку банка?
И дали може да ми објасни како и што... фала многу
Шо те интересира?
Јас вадам директно на картичката од Нлб.
Вади ги де дирекно на картица немаш проблем ..ќе те гњават ако вадиш дирекно на трансакциска со ибан и свифт ... тогаш треба документи да потполнуваш ама разбрани се во банкиве барем во НЛБ кај мене во Охрид тие го пополнаа и не напишаа дека се од коцкање парите туку од други приватни трансфери .Депозит направив преку дебитна картичка од Комерцијална.
СЕга сакам да вадам пари од бет365, кој е најлесен и најбрз начин? Имам само дебитна картичка, ништо друго. Ако можеш малце поопширно![]()
Вади ги де дирекно на картица немаш проблем ..ќе те гњават ако вадиш дирекно на трансакциска со ибан и свифт ... тогаш треба документи да потполнуваш ама разбрани се во банкиве барем во НЛБ кај мене во Охрид тие го пополнаа и не напишаа дека се од коцкање парите туку од други приватни трансфери .
Направи скрил акаунт додај ја картицата твоја на скрил и депозитирај 5 е на бет365 обложи се на некој меч и мислам дека ќе може да ги подигнеш преку скрил после тоа .. вака од прва мислам дека го немаш верификувано акаунтот т.е немаш лична карта пратено слика за верификација ако е до тоа верификувај го и ќе може да ги подигаш преку картица т.е преку методот со кој си ги депозитирДа, но проблемот е што кога ќе стегнам Withdraw, одма ми вади Bank Wire Withdrawal From Sports и колку што гледам немам друга опција...
Точно,направи го овоа,депозитирај преку скрил 5 евра и после ке имаш опциха да повлекуваш на скрил,па од скрилот на дебитната...Направи скрил акаунт додај ја картицата твоја на скрил и депозитирај 5 е на бет365 обложи се на некој меч и мислам дека ќе може да ги подигнеш преку скрил после тоа .. вака од прва мислам дека го немаш верификувано акаунтот т.е немаш лична карта пратено слика за верификација ако е до тоа верификувај го и ќе може да ги подигаш преку картица т.е преку методот со кој си ги депозитир
a plajcate danokТочно,направи го овоа,депозитирај преку скрил 5 евра и после ке имаш опциха да повлекуваш на скрил,па од скрилот на дебитната...
Јас пред некој ден повлеков сума и ми стига директ на картица од Нлб,си идам на банкомат си вадам пари...