Пиши им во Contact support . ќе ти го исплатат .сакам да прашам имам акаунт на bwin и скоро ја менуваа страната и фатив едно ливче и стои дека е фатено а парите не ми се додадени на акаунтот дали знае некој у врска со ова???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пиши им во Contact support . ќе ти го исплатат .сакам да прашам имам акаунт на bwin и скоро ја менуваа страната и фатив едно ливче и стои дека е фатено а парите не ми се додадени на акаунтот дали знае некој у врска со ова???
пишав уште чекам на одговор нема од 2 сато имам пишано маилПиши им во Contact support . ќе ти го исплатат .
Чекај рано е сега кај нив .. пошто во малезија им е главниот центар . ќе ти одговорат вечер .пишав уште чекам на одговор нема од 2 сато имам пишано маил
Дечки можи некој да ми кажи за правење на блог која е постапката и кој е смс сервисот за испраќање на пораки и префрлање на пари ако знае некој?
ц ц Џони беабе заеби коцката, нема аир од тоа никој видено, ќе останеш без куќа и жена
![]()
не бе сериозна е работата..знаеме за тебе дека остана без се и сега се трудиш да не тргниме по истите патеки те разбирам
![]()
Ако ти е прва трансакција најмалце недела ипол ќе ги чекаш.Ми се пракат парите од манибукер на висата, 3 дена нема ништо, има шанси до пред нова година да стигнат или викендите тешко ? :![]()
Зошто ви е манибукерс бе луѓе?
Јас играм со картичка од НЛБ со години, си ги подигам парите на банкомат, никој никогаш не ме прашал ништо.
Isto i jas si podigam pari od bankomat i nikoj problemi ne ti prae....
--- надополнето: 3 јануари 2013 во 12:02 ---
Druze ke si otvores e-banking kensi prates so parite so kako i koga misles da vades pari odes na bankomat i si zimas kes i si furas