Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
сакам да прашам имам акаунт на bwin и скоро ја менуваа страната и фатив едно ливче и стои дека е фатено а парите не ми се додадени на акаунтот дали знае некој у врска со ова???
Пиши им во Contact support . ќе ти го исплатат .

некој за размена, да му дадам на покерстарс 11-12$ тој мене на манибукер ??

Дечки можи некој да ми кажи за правење на блог која е постапката и кој е смс сервисот за испраќање на пораки и префрлање на пари ако знае некој?

Дечки можи некој да ми кажи за правење на блог која е постапката и кој е смс сервисот за испраќање на пораки и префрлање на пари ако знае некој?

ц ц Џони бе :D абе заеби коцката, нема аир од тоа никој видено, ќе останеш без куќа и жена :pos:

ц ц Џони бе :D абе заеби коцката, нема аир од тоа никој видено, ќе останеш без куќа и жена :pos:

не бе сериозна е работата:D..знаеме за тебе дека остана без се и сега се трудиш да не тргниме по истите патеки те разбирам:pos:

Ми се пракат парите од манибукер на висата, 3 дена нема ништо, има шанси до пред нова година да стигнат или викендите тешко ? : :mad:

Ми се пракат парите од манибукер на висата, 3 дена нема ништо, има шанси до пред нова година да стигнат или викендите тешко ? : :mad:
Ако ти е прва трансакција најмалце недела ипол ќе ги чекаш.

Има интересен сајт каде што е објаснет начинот на кој може да се започне со онлине кладење а имаат и e-mail и одговараат на прашања така да кој е заинтересиран еве линк од сајтот..Клик тука

Дечки, се решив да отворам акаунт на bet365 како за почеток.

Од она што го разбрав низ темава наназад, најдобри картички за врзување со bet365 се Виза Електрон на НЛБ и Виза од Уни Банк.
Најдобриот начин за да не се поставуваат прашања од каде се парите е очигледно аднувањето на една од картичките на moneybookers.

Сакам да ставам 100 Е за почеток на трансакциската сметка во НЛБ, и потоа да ја верифицирам картичката на Моneybookers.

Имам неколку прашања
- Како иде додавањето на средства на bet365, директно се праќаат од moneybookers или се влечат од bet365?
- Како иде повлекувањето на средства од bet365 спрема moneybookers?
- Ако утре ја покренам постапката, за колку дена би требало да имам целосно функционален акаунт?

Фала однапред

Зошто ви е манибукерс бе луѓе?
Јас играм со картичка од НЛБ со години, си ги подигам парите на банкомат, никој никогаш не ме прашал ништо.

Isto i jas si podigam pari od bankomat i nikoj problemi ne ti prae....
--- надополнето: 3 јануари 2013 во 12:02 ---
Druze ke si otvores e-banking kensi prates so parite so kako i koga misles da vades pari odes na bankomat i si zimas kes i si furas

Зошто ви е манибукерс бе луѓе?
Јас играм со картичка од НЛБ со години, си ги подигам парите на банкомат, никој никогаш не ме прашал ништо.
Isto i jas si podigam pari od bankomat i nikoj problemi ne ti prae....
--- надополнето: 3 јануари 2013 во 12:02 ---
Druze ke si otvores e-banking kensi prates so parite so kako i koga misles da vades pari odes na bankomat i si zimas kes i si furas

На која кладилница?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom