Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Па немора по 1-2 евра ама уплати од 2-300 евра и те како може да ти донесат една одлична плата за наши услови

Нормално си треба знаење и искуство кои утакмици да ги избереш, дали коефициентот им има вредност да се играат и најбитно да имаш самоконтрола..
Ретко сум видел некој кладилничар да вади констатно добри суми со огромен број на изиграни утакмици, ама оние што играат по селективно и те како ги има
за уплати од 200-300 евра ти треба банка над 10 000 евра, со банка од 1000 евра ако уплаќаш по 200-300 евра на бет треба да имаш ненормална среќа па да не банкротираш после 5 дена

Мора добра стратегија и фокусирање само на еден спорт,најдобро сингл-дубл најмногу,има луѓе стриктно шо следат нба на балканот по 10 ливчиња играт вечерта си имат систем изработено и од 500-1000 евра се во плус сезоната сигурно,глупо е да земиш на хокеј да маваш пари базирајки се на коефициенто а 2 играчи незнајш,ако си стабилен чоек ќе имаш самоконтрола нетреба лакомост кладилница се игра за да имаш нешто за џепарац,а не да се збогатваш ретко кој зел слатка пара на кладилница ама по дифолт ги враќа тие пари со време од кај шо ги зел,30 евра мене секогаш мие максимална уплата играм 3 ливчиња по 2 играчи на сите по 10 евра едно да фатам 30 евра веќе ги извајв,2 ако фатам 60 ги мавам,3 ако 90 евра чисти секогаш има информации кој играл кој неиграл вечерта и некогаш и на сингл клавам пари,за да си во плус цела сезона за сингл со еден ист влог треба да погодиш 60% од типојте,значи 40% од паројте да ти паднат си во плус.

за уплати од 200-300 евра ти треба банка над 10 000 евра, со банка од 1000 евра ако уплаќаш по 200-300 евра на бет треба да имаш ненормална среќа па да не банкротираш после 5 дена

Ако играш малце по селективно немора баш влогот по уплата да ти биде 2% од банката

Јас на пример играм по 15тина утакмици месечно и просечно ми излегуваат околу 4-500 евра профит. Нормално има и месеци кога ќе бидеш во минус, ама за среќа оваа сезона и кога сум бил во минус тоа било минимално а како иде крајов на сезоната се качува просечниот профит.

Ете изминатите 2 дена добри пари пропуштив на Плзен и Болтон кои мислев дека ќе победат ама не ги изиграв оти не бев ептен сигурен

Има шанси да те банираат на бет365 ако цело време играш мали квоти ?

Дечки едно прашање
Пред неколку години активно се кладев онлајн си префрлав пари преку нетелер на бет365 и бетфер (најчесто се кладев на тие страни).
Се мислам пак онака да почнам, но приметив дека нетелер ги откажале нет+ картичките за македонија. Сепак со тие картички лесно беше да си извадиш пари од банкомат во нашава држава.
Сега прашањето ми е, дали може на бет365 да се ставаат пари со македонска картица (пример од тутунска) и дали можам тие пари и заработените (дај боже) да си ги префрлам на истата картица, за слободно да си ги вадам парите од банкомат? И доколку тоа го правам често (пример еднаш до два пати во месецот) би имал некои проблеми со ујп и компанија?

Zdravo na site
Me interesire vo vrska so skrill sega i neteller, koga se depozitira pari ima opcija da obelezas dali parite ke gi koristis za kockanje ili ne, pa sakam da znam dali bankata ima pristap do taa informacija i ujp bidejki oblozuvanjeto vo stranstvo e zabraneto i se kaznuva.

Ако играш малце по селективно немора баш влогот по уплата да ти биде 2% од банката

Јас на пример играм по 15тина утакмици месечно и просечно ми излегуваат околу 4-500 евра профит. Нормално има и месеци кога ќе бидеш во минус, ама за среќа оваа сезона и кога сум бил во минус тоа било минимално а како иде крајов на сезоната се качува просечниот профит.

Ете изминатите 2 дена добри пари пропуштив на Плзен и Болтон кои мислев дека ќе победат ама не ги изиграв оти не бев ептен сигурен

А колку ти е влогот и од прилика на кој коеф играш. Зашто 15 утакмици реално се малку. И во 15 утакмици може да се деси 10 да ги промашиш статистички, па ќе ти треба 5 месеци да ги повратиш, али тоа не значи дека не си профитабилен али ако немаш волумен нема да можеш да ја реализираш вредноста.

Какви искуства имате со македонскава онлајн кладилница 2win.mk ?

Лоши!!! Квотите мизерни, многу помали од другите кладилници, слаба понуда, картони и корнери нудат само за позвучните утакмици као ЛШ и некое дерби. Највише што ме нервира е што често лагира у живо коа се кладиш, треба 20 пути да стиснеш обложи се. Ти прикажува Вронг Токен и Интернет Ерор, неколку пати вака ме има сјебено док ми го прифати бетот овие веќе дале гол.

Бегај од нив .. прееска баш имав пари таму и сакав во 80 да ја пуштам ѕвезда следен гол и ја блокираа утакмицата не можеше да се изигра ништо ..

Мене ми се случи да не можам никако да се логирам на сметката кај нив, и им пишувам мејл, и ми одговараат, повеќе серверот на мојот интернет оператор не дозволувал да се логирам на нивната страница.

Ми предложија во иднина од мобилен да се логирам на нивната страница преку друг оператор.

Среќа немав многу пари во тој момент на сметката, па повеќе не се кладам преку оваа лотарија.

^ 3 негативни мислења, сосема доволни да се откажам пред да почнам, фала (y)

^ 3 негативни мислења, сосема доволни да се откажам пред да почнам, фала (y)

Тоа е тоа, подобро веднаш да ја знаеш реалноста.
Јас веќе не ставам пари на сметката кај таа лотарија.

Да не мешам политика, но се дури не се смени власт, единствено оваа лотарија ќе има право да организира интернет обложување во земјава.
А и да се смени власта, пак не мора да значи дека ќе има промени некои.

Здраво, некој се кладел на www.1xbet.com ? гледам дека страната е доста добра, има МК превод, а и коефициентите се доста добри за разлика од други.

Здраво, некој се кладел на www.1xbet.com ? гледам дека страната е доста добра, има МК превод, а и коефициентите се доста добри за разлика од други.
прогуглај на интернет за страната и прочитај некој коментар од регистрирани играчи...видов дека не е баш се ок...провери си добро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom