Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да сподели,пошто не сум многу упатен со кладилници/онлајн обложување а прочитав некоја страна наназад дека за да можеш да уплатуваш суми од 200-300 евра на бет365 мора да имаш околу 10.000 евра во банката(ова не можам да го разберам).Например има ли можност да се играат сингл натпревари на бет365 со уплата до 200 евра или подобра варијанта за ваков вид на обложување(сингл натпревари со уплата до кој 200е) се домашниве обложувалници.

Добра страница за бложување на нет од Америка?? На бет365 и бвин не ми ја дава Америка.

Начини на deposit и withdrawal ?

Credit card > Skrill > Betfair за deposit, веднаш можеш да играш со парите шо ќе ги ставиш. За withdrawal обратно, само чекаш мислам 1 ден да стигнат од betfair во skrill акаунтот, па после уште 10 работни дена за да ти стигнат на кредитна.

Credit card > Skrill > Betfair за deposit, веднаш можеш да играш со парите шо ќе ги ставиш. За withdrawal обратно, само чекаш мислам 1 ден да стигнат од betfair во skrill акаунтот, па после уште 10 работни дена за да ти стигнат на кредитна.
А ако дојдат на картичка, нели ќе се регистрираат и на трансакциска? :eek:

Здраво друштво

Да прашам колку е провизијата за повлекување од Скрилл на Виза Електрон картичка?

На сајтот пишува дека е 7.5% ама нема ставено лимит на пример до 15 евра? Има некој повлекувано да каже?

На neteller валутата ми е во евра.
Дали знае некој ако повлечам пари преку банкарска трансакција како стасуваат парите во банка. Моментално не е поддржано повлекување на картичка.
Во банката кога вадев ибан и свифт код направив да бидат во долари (се менаа времината сега :) ). Дали кога ќе стасаат парите ќе се направи конверзија од евра во долари или ќе ме прашаат од банка во која валута да се префрлат.
Тенкс

@коментатор провизијата е 7.5% на било која сума. Порано беше фиксна сума, сега е процентуално.

На neteller валутата ми е во евра.
Дали знае некој ако повлечам пари преку банкарска трансакција како стасуваат парите во банка. Моментално не е поддржано повлекување на картичка.
Во банката кога вадев ибан и свифт код направив да бидат во долари (се менаа времината сега :) ). Дали кога ќе стасаат парите ќе се направи конверзија од евра во долари или ќе ме прашаат од банка во која валута да се префрлат.
Тенкс

@коментатор провизијата е 7.5% на било која сума. Порано беше фиксна сума, сега е процентуално.
би требало во евра да ти стигнат

Ке ти дојдат како девизи, ама ке мора во денари да ги извадиш.

Прегледај го приврзокот 177543

Ја имам оваа ситуација, на која сметка ќе појдат?
Ke treba moze da otvoris devizna smetka vo Evra zaso mora na smetka da ti legnat prvo za da mozes da gi konvertiras. Moze i problem da e malce sega zaso ibanot sto si go pisal ti e vo USD a moze treba vo Evra da bide najdobro odi vo banka prasaj ama pobaraj da zboris so nekoj sto raboti vo Devizno.

Plus nema odma da ti legnat na smetka ne gi cekaj od doma mislam deka treba da popolnis formular koga ke stasaat za da ti gi isknizat na smetka.

Ke treba moze da otvoris devizna smetka vo Evra zaso mora na smetka da ti legnat prvo za da mozes da gi konvertiras. Moze i problem da e malce sega zaso ibanot sto si go pisal ti e vo USD a moze treba vo Evra da bide najdobro odi vo banka prasaj ama pobaraj da zboris so nekoj sto raboti vo Devizno.

Plus nema odma da ti legnat na smetka ne gi cekaj od doma mislam deka treba da popolnis formular koga ke stasaat za da ti gi isknizat na smetka.

оф мајко мила, па објаснување па зошто па како..
во ред, фала многу

Која кладилница е најблиска во понудата на игри со нашиве земски, Спортлајф и Моцарт?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom