- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 134
- Поени од реакции
- 4
Вчера случајно приметив една многу чудна работа на мојов Дуо Екстрим. Имено после сигурно еден месец, сакав да влезам на модемот да видам на колку е синхронизиран. И нормално си идам јас 192.168.1.1 и шо да видам... Наместо најавната страна на Искра калисто рутерот гледам најавна страна на некој си Д-Линк модем. У прв момент се извадив од памет (дури и ѕирнав под маса да не сум го сменил модемот случајно:pos2: ). И откачив интернет, сменив место десктопот уште 2 лаптопи и истото (сите се искенирани од вируси ово оно значи не е тоа). И го ресетирав модемот 2-3 пати исто. Успат неможе да се логирам на тој интерфејс никако со ниеден пасс. Го исклучив модемот едно 15 минути и после опс се си дојде на нормала, нормалниот интерфејс на Калистото и така натака..... Арно ама баш ради контрола сабајлево пробав пак и опет исто, Д-линк интерфејс.
У ОнНет немаат појма, ме врдаа ваму таму (вируси стандард :pishtoldz) и ми викаат нема страсно нисто осттај го така како бе да го остаам не треба да е така.
Исто така знае конекцијата ако ја дрзам отворена 2-3 дена, после ако напраам дисконект, нејке да се конектира пак. Морам да ресетирам и компјутер и модем.
Ај има ли некој идеја ?
У ОнНет немаат појма, ме врдаа ваму таму (вируси стандард :pishtoldz) и ми викаат нема страсно нисто осттај го така како бе да го остаам не треба да е така.
Исто така знае конекцијата ако ја дрзам отворена 2-3 дена, после ако напраам дисконект, нејке да се конектира пак. Морам да ресетирам и компјутер и модем.
Ај има ли некој идеја ?