Новите пакети DUO Extreme од On.net

• Креатор на темата Креатор на темата corba666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Момци утре идам да мигрирам на он тел па вака од прва рука од вас,од искуство за колку дена да се надевам дека ке ми пуштат?

Да не знае што проблеми имаат ОнНет со Дуо Пакетиве, еве се случува и минатата недела и оваа по цел ден да немам телефон и нет, денес еве го средија ама брзинава ми е ненормално мала, не ни можам да измерам на speedtest.net неможе да ја отвори страната од што е мала брзината... :helou:

ај налет и кај мене ако биде таква....

Да не знае што проблеми имаат ОнНет со Дуо Пакетиве, еве се случува и минатата недела и оваа по цел ден да немам телефон и нет, денес еве го средија ама брзинава ми е ненормално мала, не ни можам да измерам на speedtest.net неможе да ја отвори страната од што е мала брзината... :helou:

Се имаш јавено во техничка подршка сториго тоа и после веднаш приговор во продажен салон нема да ја платиш јулската сметка барем кај мене така беше кога имав проблеми со телефонот во јануари па не ми ја наплатија

мене ми е супер нетот и од кога ќе го нарачаш пакетов после еден месец стига барем мене така ми направија

Се имаш јавено во техничка подршка сториго тоа и после веднаш приговор во продажен салон нема да ја платиш јулската сметка барем кај мене така беше кога имав проблеми со телефонот во јануари па не ми ја наплатија

Не бе не ги чепкам, знам дека ќе средат, ама ептен зачестија со проблеми, не е дека они се криви... јас сум во IT бизнисов, знам што како оди... ама како ISP треба поозбилни да бидат малку... ;)

Jas cekam da mi priklucat duo uste od noemvri 2008 i uste nema. Sega si teram po staroto solo isto na on net i telefonna t-home. Se javuvav nonstop i celo vreme mi vikaa ne denes utre, pa na nekoja urgentna lista bev stavena, ama ispadna usporena lista da bide i taka:helou:

Ахххх тие стари фори ,ги иам подзаборавено.Нема никаква ургентна листа само ти мачкаат очи.Иди им секој ден таму замарај ги јавувај им се па за едно месец два ќе те приклучат.

Него да не има некој проблеми со телефонот ,у стил на неможат луѓе да ве добијат ???

Ama skoro 2 meseci idev i se javuvav i veke se otkazav, telefonot si e ok najnormalno si raboti, a internetot mi e od kaj niv samo solo 3 mi e. Ne veruvam deka ke go pustat, a barav nekoja druga opcija za telefon i internet zaedno samo toa mi odgovarase najmnogu i zatoa sea cekam, a dali ke docekam neznam!:toe:

Офф значи ништо од моите планови за добивање на асален нет
за месец дена :icon_frow

Ama skoro 2 meseci idev i se javuvav i veke se otkazav, telefonot si e ok najnormalno si raboti, a internetot mi e od kaj niv samo solo 3 mi e. Ne veruvam deka ke go pustat, a barav nekoja druga opcija za telefon i internet zaedno samo toa mi odgovarase najmnogu i zatoa sea cekam, a dali ke docekam neznam!:toe:
Дали се работи за Скопје? Оти дуо е само во Скопје (така беше до скоро, ако нешто не промениле). Дури и за овој град не е/беше можно секаде да се претплатиш на дуо. Во Бутел рекоа нема можност, па после некој ден ме викнаа. За Ѓорче некој дел лани имаше проблем, сега не знам.
Дали (ако си Скопје) велат нема можности и дека треба да чекаш или да чекаш (без да спомнуваат технички можности на централа, линии...)?

Засега е одлично на дуо .. добра брзина - нема прекини ...
Само и ја чекав 1 месец доека се заврши работата .. се утепав од јавување

Не би сакал да ги правдам ОН НЕТ но само сакам да кажам не е до нив едноставно телеком не сака да ве разврзе не сака да ве изгуби како “нивни“ корисници сепак тие од вас зимаат 500 денари месечна претплата бес остварен сообракај односно бес да кренете слушалка иако агенцијава за телекумуникации го скрати времето за мигрирање од еден на друг оператор но сепак телеком тоа не сака да го направи а ОН НЕТ се немокни во тоа сепак ја користат нивната инфраструктура која нашава нели влада ја продаде и некој за тоа сега си зима дебел процент.Мислам дека од септември тоа нема да биде баш така од кога ке се спојат Космофон со ОН НЕТ бидејки нели Телеком Словенија ги има во нивни посед двете фирми

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom