Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај налет и кај мене ако биде таква....
Да не знае што проблеми имаат ОнНет со Дуо Пакетиве, еве се случува и минатата недела и оваа по цел ден да немам телефон и нет, денес еве го средија ама брзинава ми е ненормално мала, не ни можам да измерам на speedtest.net неможе да ја отвори страната од што е мала брзината... :helou:
Се имаш јавено во техничка подршка сториго тоа и после веднаш приговор во продажен салон нема да ја платиш јулската сметка барем кај мене така беше кога имав проблеми со телефонот во јануари па не ми ја наплатија
Дали се работи за Скопје? Оти дуо е само во Скопје (така беше до скоро, ако нешто не промениле). Дури и за овој град не е/беше можно секаде да се претплатиш на дуо. Во Бутел рекоа нема можност, па после некој ден ме викнаа. За Ѓорче некој дел лани имаше проблем, сега не знам.Ama skoro 2 meseci idev i se javuvav i veke se otkazav, telefonot si e ok najnormalno si raboti, a internetot mi e od kaj niv samo solo 3 mi e. Ne veruvam deka ke go pustat, a barav nekoja druga opcija za telefon i internet zaedno samo toa mi odgovarase najmnogu i zatoa sea cekam, a dali ke docekam neznam!![]()