Новите пакети DUO Extreme од On.net

• Креатор на темата Креатор на темата corba666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
brzinata momentalno e bullshit nemoze speedtest.net da otvori

Кај мене како и кај повеќето корисници на дуо екстрим уште од вчера навечер е катастрофа нетот.Дај боже да се поправат што побрзо овака позаебани се од dial-up :nerv: :nerv:

Може зависи во кој реон живеете ... кај мене лета брзината

Кај мене како и кај повеќето корисници на дуо екстрим уште од вчера навечер е катастрофа нетот.Дај боже да се поправат што побрзо овака позаебани се од dial-up :nerv: :nerv:
Исто. Баш сакав да потпрашам. Ужас, едвај отвора страни, ги отвора до пола па рефреш...лудница. А често знае и да заќути, да нема воопшто.

реон? Бутел, чаирска централа.

Сите услуги преку оннет имаа проблем.сега е во ред.имале проблем со линковите.

nekoi iskustva na korisnici od lite i plus?
jas sum na extreme ali planiram da se prebacam na eden od poslabite paketi.mislam deka imaat poseben link za lite i plus ne e istiot so extreme.

stabilen li e internetot,brzinata e kako sto pisuva?
i kolku bese doplata od Gb so ddv?
Fala

jas sum na extreme ali planiram da se prebacam na eden od poslabite paketi.mislam deka imaat poseben link za lite i plus ne e istiot so extreme.

Fala

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:...слатко ме изнасмеа.каков посебен линк жити све.од каде само вакви (ДЕЗ)информации

Fala
јас имам Дуо Плус, интернетот е стабилен, ама брзината кај мене е мала секогаш кога мерам не дигнала повеќе од 3.5mb

јас имам Дуо Плус, интернетот е стабилен, ама брзината кај мене е мала секогаш кога мерам не дигнала повеќе од 3.5mb

зашто се ослонувате на спеед тест.пуштете торенти и видете која брзина ја имате.

зашто се ослонувате на спеед тест.пуштете торенти и видете која брзина ја имате.
од торент ми симнува просечно по 200,250,300, најмногу 379кб просечно.
кај тебе по колку симнува?

Дали некој знае кога ке стартува долго најавуваната дигитална телевизија на он нет телеком Словенија, или ке остане во најава за до година?:tv:

30mbps...300 min..kon mrezite na on net i 1700.00 den.
tel.ostanuva ist.mislam na brojot..i bez prefiks 0/grad

Се јавив денеска во он.нет да ги прашам кога ќе воведат дигитална телевизија.и типов ми го кажа следново:"Сега само е во најава тоа,би требало да биде во следниве месеци":drk:.После тоа се чудам знам пред месец дена ми кажаа дека од септември ќе почнеле.Дали знае некој повеќе за ова,па ако знае дека сподели со нас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom