Нови игри

Division се мислам дека ќе заврши како Watch Dogs.

aA1xM09_700b.jpg

Можеш ако сакаш и соло да одеш. Ама па е одредена како MMO. И Rainbow Six Siege е за само онлајн па има крак.

Секое ММО можеш соло да го играш, ама тоа не значи дека може да се кракува и да се игра офлајн.

Zdravo Ja Sum Nov Vo Forumot Deneska Se Registrirav I Toa Si Je Toa

Za Mene U 2015 E Najdobrata Igra GTA V I Rise Of The Tomb Raider

Poz

The Division не е лоша. Ама бетата е ногу limited. Сигурно едно 10% од целата игра е отклучено у бетата.
Мош е у scale 1:1 ама само Менхатн е изгледа. Мош Brooklyn & Queens се отклучуват потам. Ќе почекаме и ќе видиме.

The Division не е лоша. Ама бетата е ногу limited. Сигурно едно 10% од целата игра е отклучено у бетата.
Мош е у scale 1:1 ама само Менхатн е изгледа. Мош Brooklyn & Queens се отклучуват потам. Ќе почекаме и ќе видиме.

So Tebe Sum The Division Ne I Tolku Losa Igra Da Ne Bese Limited Ke Beshe Po Dobar
A za moje mislenje naj dobrata igra na 2015 e GTA V I Rise of The Tomb Raider

So Tebe Sum The Division Ne I Tolku Losa Igra Da Ne Bese Limited Ke Beshe Po Dobar
A za moje mislenje naj dobrata igra na 2015 e GTA V I Rise of The Tomb Raider
@Interist111 здраво и добредојде на форумот Кајгана!
Ќе те замолам да користиш македонска поддршка кога пишуваш.
Треба да си го негуваме јазикот и писмото. Плус, многу поубаво изгледаат буквите напишани со македонска поддршка и полесно се читаат.
Нема потреба секој збор да ти биде со голема буква. Голема буква се става само после точка, извичник, прашалник, имиња и слично.
Поминувај помалку време на форумов а повеќе време во училиште и учење.

Мене ми се свиѓа Дивижн, само ме нервира моментот у DZ кога пукаш некој што е Роуг и после додека го пукаш наеднаш веќе не е Роуг и поради тоа ти стануваш Роуг, а околу тебе бар 2-3 батки и готов си.

Мене ми се свиѓа Дивижн, само ме нервира моментот у DZ кога пукаш некој што е Роуг и после додека го пукаш наеднаш веќе не е Роуг и поради тоа ти стануваш Роуг, а околу тебе бар 2-3 батки и готов си.
Ја магла фаќам коа видам дека некој е Роуг. Знам дека со нега сигурно 2-3ца. И ако го средиш едниот ти стануваш Роуг и другите двајца те изедат.
Видов една будала и му дигнав рака, ама пошо беше low health ме срамни. Секако немав contaminated items на мене така да...
После го најдов и го убив пошо беше Роуг & сам. ХА.

Иначе, бетата е продужена за 24 часа.

Ја магла фаќам коа видам дека некој е Роуг. Знам дека со нега сигурно 2-3ца. И ако го средиш едниот ти стануваш Роуг и другите двајца те изедат.
Видов една будала и му дигнав рака, ама пошо беше low health ме срамни. Секако немав contaminated items на мене така да...
После го најдов и го убив пошо беше Роуг & сам. ХА.

Иначе, бетата е продужена за 24 часа.
Он ако е Роуг и го убиеш, не стануваш и ти Роуг. Роуг ќе станеш ако пукаш/убиеш на non-hostile agent. Исто така интересно е што ако еден од групата стане Роуг, целиот тим станува Роуг.

Со DooM до кај е работата има некој инфо, последно гледав трајлер пред неколку месеци од тогаш немам налетано на вест. Играта ја чекам како гта што ја чекав ко дете мало :)
Уште ми се свежи сеќавањата на doom 3 од пред повеќе од 10 год :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom