Нови игри

Helldivers се појави на торенти со можност да се игра на стим... вреди да се проба иако во периодов сме бомбандирани со нови игри.

со ова веќе во 16та и те како ќе вреди да се бувне една пс4ка.

Многу многу многу јако изгледа, и прича и све остало :) Ѕирнете

А бе старо е ова, таман се попалив пуштиле уш едно гејмплеј видео. Оваа и No Man's Sky. :love:

Абе кам крак за Just Cause 3?
Там'н се намоли да ја симнам, и гледам нема крак.

Бета код за The Division на Uplay. :)

L3C
QJZ
NUG
AWZ

Ја купив бетата за $0.77. Симна ја на Uplay и сеа чекам да почне. Goxyto ќе ја играш ли бетата? Дај Uplay account.

Ја купив бетата за $0.77. Симна ја на Uplay и сеа чекам да почне. Goxyto ќе ја играш ли бетата? Дај Uplay account.
Неам комп за играва така да у некоја наредна прилика. И мислам дека само на почеток ќе го има хајпот, ќе опадне после малку по малку после тоа шо го направија девелоперите. Најавуваа цел Њу Јорк на почеток уште пред алфа, сеа испадна два метри квадратни да има у самата игра.

Manhattan, Queens & Brooklyn ќе бидат изгледа. Ама тоа во целата игра. Сега бетата е 27GB а SystemRequirements викат дека треба мин. 40GB место, така да не е цел град достапен сега.
Го гледав First Impressions на PC Gamer и тој кажа дека после 2-3 саати комбатот станувал repetitive, а и можеби е така пошо немаш ништо отклучено во првите 2-3 саати.

Ќе ја играме бетата овој викенд и ќе видиме дали ќе ја чувам за да ја играм со крак, или ќе ја бришам.

Остај Менхетен, Квинс... Најавуваа дека ќе биде 1:1 scale у Њу Јорк. Воа сеа шо е измиксано и нема ни до Централ Парк да биде мапата. Кога девелоперите самите си дадат висока цел која не ја испунуват, тугај нема шо да се траже у овој проект. Гледав ја неколку саати кај Самит на стрим и ми делуваше интересен концепт али не верувам дека ќе биде нешто вау. Истото беше и за The Crew.
Забегав ептен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom