- Член од
- 3 февруари 2013
- Мислења
- 609
- Поени од реакции
- 1.028
"What can you do with a character who responds to everything by either punching it or deploying Bat Anti-thing Spray. . .then punching it?"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
"What can you do with a character who responds to everything by either punching it or deploying Bat Anti-thing Spray. . .then punching it?"
Дообраа .. на прв поглед ми изгледа интересно
Многу многу многу јако изгледа, и прича и све осталоЅирнете
Многу многу многу јако изгледа, и прича и све осталоЅирнете
Denuvo.Абе кам крак за Just Cause 3?
Там'н се намоли да ја симнам, и гледам нема крак.
Неам комп за играва така да у некоја наредна прилика. И мислам дека само на почеток ќе го има хајпот, ќе опадне после малку по малку после тоа шо го направија девелоперите. Најавуваа цел Њу Јорк на почеток уште пред алфа, сеа испадна два метри квадратни да има у самата игра.Ја купив бетата за $0.77. Симна ја на Uplay и сеа чекам да почне. Goxyto ќе ја играш ли бетата? Дај Uplay account.
Ќе ја играме бетата овој викенд и ќе видиме дали ќе ја чувам за да ја играм со крак, или ќе ја бришам.
Можеш ако сакаш и соло да одеш. Ама па е одредена како MMO. И Rainbow Six Siege е за само онлајн па има крак.Каков крак, онлајн само се игра...