Нови игри

disapponitment?? ne veruvam bas :D ja otepaa 10 godini bez salam igra ako ja zeznat i ovaa ne treba da se nadevame na neso dobro EA gi zapostavija site igri i se skoncentriraa samo na FIFA

disapponitment?? ne veruvam bas :D ja otepaa 10 godini bez salam igra ako ja zeznat i ovaa ne treba da se nadevame na neso dobro EA gi zapostavija site igri i se skoncentriraa samo na FIFA

Прегледав неколку видеа, и на сите можам да видам празен град така наречен ghost town, и секако аркаден гемплеј ака child arcade

Tom Clancy's Rainbow Six Siege [CODEX]
Како да активирам ботови? Не ја бива онлајн. Само LAN. А па треба 10 души да ја имаме.
Читав по интернет дека има ботови, и ги играв тие ситуациите, и за игра со MP focus, AI е добро направен.

Како да активирам ботови? Не ја бива онлајн. Само LAN. А па треба 10 души да ја имаме.
Читав по интернет дека има ботови, и ги играв тие ситуациите, и за игра со MP focus, AI е добро направен.
Ја играв Open Beta-та до денес до 11 сабајле траеше, ботовите се супер на нормал се тешки да не помислувам на реалистик што праат страв ми беше да пробам најверојатно 1-2 куршуми те убиваат ...од 1ви декември излегува цела игра нормално 60 јурци кошта на стим...не знам дали моментално ќе има ботови на пиратскиве, сеа за сеа нема...да се крстиме у скидроу и компанија да напраат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom