Нови игри

Не знам каква е Форца 6 без АПЕКС, ама оваа АПЕКС верзија, тешко дека би била цела игра. Може да биде нешто слично на NFS World, а може и не.

Gears of War била на PC преку Windows Store а не Steam. Не сум ја начекал по торентите, и не сум видел крак иако не користе никаква заштита.
Има папка C:\Program Files\WindowsApps и не ми дозволува да ги видам фајловите...TrustedInstaller Ownership или некое срање.

Како и да е, секоја "app" од Windows Store сигурно ќе се симне таму.

ТоталБискит збори на оваа тема во видеово
https://www.youtube.com/watch?v=FrrDeDnjLyM
Разбирам луѓето да ја поништат pre-order од Quantum Break за X1, можеби сакат да ја купат на PC. Ама да ја поништат поради тоа што не е веќе "exclusive" е стварно глупо.
Yahtzee (уште еден Cynical Brit) од Zero Punctuation спомна нешто за Console War тука.
I've never really understood the almost crusader-like fervor that consoles attract. Most people would say it's because your mum is only prepared to buy you one console, and if it turns out you didn't pick the winner, the best thing to do is go into denial until the very fabric of reality spontaneously changes, because God knows that's more likely to happen than you admitting fault.

Gears of War била на PC преку Windows Store а не Steam. Не сум ја начекал по торентите, и не сум видел крак иако не користе никаква заштита.
Има папка C:\Program Files\WindowsApps и не ми дозволува да ги видам фајловите...TrustedInstaller Ownership или некое срање.

Како и да е, секоја "app" од Windows Store сигурно ќе се симне таму.

Смени ownership, и ќе можеш да видиш.

Смени ownership, и ќе можеш да видиш.
Се изнервирав па сменив ownership на C: и мора цел Windows да го бутам :facepalm:
Иначе слушам Rise of the Tomb Raider добила DX12 support.
Мош ќе ме предомисле да ја купам ако ја најдам ефтина или преку руски VPN. Пошо ја купив MGSV RUS и морав да ја играм со VPN ама после 7-8 пати вклучување VPN, proxy & steam, и ја пуштам играта па исклучам VPN ми дозволи да се конектирам до серверот, и после некое време ми дозволи да ја играм и без VPN. Чудно ми падна..

Hitman има DX 12, ама оптимизација ужас.
Хитман најпросто кажано е, она што сите се плашеа дека GTA V за ПЦ ќе биде.

Покрај ДЕНУВО, има и онлајн ДРМ играва....

aA1MRNg_460s.jpg
Така е коа стават Security на прво место.
Како и да е, играта е пуна багови. Ги гледав reviews и не е кујзнае што.

Ептен сум разочаран од тоа шо имам видено од Hitman досега. Ко прво анимациите ми изгледаат многу лоши. Blood Money е веќе 10 години стара а сепак изгледа пофлуидно и поприродно.

Плус, ич не сум фан на овај епизодскиот модел. Можда фунционира за игри како тие на Telltale, ама Hitman ја рекламираа како голема и амбициозна игра, а вака нудат незавршен производ. А тоа шо зборат за continued development или како и да е е срање, оти ако вистина планираат за брзо да ја завршат како шо рекоа, нема шанси да има време да ги адресираат проблемите на луѓето.

Читав дека уште и сега ги сретнале истите багови шо ветија дека ќе ги средат на време.

Quantum.Break.Cracked.Read.Instructions-P2P
wait wat
Game does not work with AMD Phenom II X4 and X6 processors
Таман мислев јас ќе ја пробам... :)

DOOM open beta - koe teshko sranje :facepalm:

Valjda single player ke bide kolku tolku poarno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom