Нови игри

Bionic Commando за XBOX 360 i PS3, па дури во јули за PC.
943680_20071014_screen004.jpg

ПФФФФФФФФФФФ ај да не мислиш рекомендед да не е на толко, а ако навистина бара таква машина на минимум играта ќе е гола вода со busted graphics, и sluggish performance.

Луѓе што ви е на вас, оваа ако не е висока конфигурација не знам која ќе е..:toe:

Тоа е...Minimum System Requirements... Јас ке ја играм без проблем иам Сore2Quad 2.66Ghz и 9800GTX+

Ја симнав TERMINATOR и сега ја играм... Графиката едобра, ама е чиста пуцачина... Ни зашто, ни што...??? Само пукај... Не ми се свиѓа БАШ...!!! Ама ќе играм додека не излезе "I am alive" или "Resident evil 5" за PC нормлно...

Ја симнав TERMINATOR и сега ја играм... Графиката едобра, ама е чиста пуцачина... Ни зашто, ни што...??? Само пукај... Не ми се свиѓа БАШ...!!! Ама ќе играм додека не излезе "I am alive" или "Resident evil 5" за PC нормлно...

На GS и на другите гејминг портали баш не ја пофалија играва. Само читав коментари од типот
"Save your hard earned money, this crap is not worth!".
Како и по обичај, игрите правени според некој филм не ги бива!

Баш сакав да прашам.. Virtua Tennis 2009 само за xbox е ? :(

Баш сакав да прашам.. Virtua Tennis 2009 само за xbox е ? :(

Утре излегува во Америка за РС(значи ќе ја има за симнување), а кај нас најверојатно ќе ја има на 10 Јуни.

Утре излегува во Америка за РС(значи ќе ја има за симнување), а кај нас најверојатно ќе ја има на 10 Јуни.

за симнување 10 јуни или за купување?? за симнување би требало да ја има за 2-3 дена бе....иначе зверска игра е...мн јака..

Wet

large-350.jpg

На есен ќе излезе за ХВОХ 360 и РЅ3, а ако има голема заинтересираност може ќе ја направат и за РЅ

Баш денес видов дека е најавена CRYSIS 2 еве еден трајлер, само незнам што може да се види на него

Баш денес видов дека е најавена CRYSIS 2 еве еден трајлер, само незнам што може да се види на него

хмм сеа нешо ми се врти у глава.Прво глеав на гејмспот дека ке има Crysis Maximum edition(сите crysis у една) а сеа глеам Crysis 2?Шо е финтава појма неам:toe:

а шо е со call of duty 6.. кога е рилис дејт?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom