Нови игри

Batman:Arkham Asylum

Многу јака игра излегува 1ви септември

Можеби, ја вака пред една или две недели се истрчав и ја симнав и внатре шо да видам... сосема трета игра, немаше ни С од Симс 3ката...:nesum:

И јас почнав да ја симињам таа, но веднаш се позна дека е факе, на едно место објавена од непознат објавувач

Sims 3 е излезена - потврдена информација :)

Навелете слободно на симнување, само фино проверете ги торентите.
Јас веќе ја ставив - сестра ми почна да лудува по дома :)

И кај мене исто, женскиот дел од семејството полуде по играва :)

Исто и пред негде 20 дена во Будимпешта ја видов оригиналката. Потврдено и од Унгарија :)

Ок - да не се лажеме.

Тоа што го збориш е чиста фантазија - Симс 3 денес искочи на торенти, а пред 20 дена била далеку од CD-shops.

Значи видов со мој очи.

Sims 3 ( во фина и убава запакувана кутија, како што доликува на оригинал ). Ја земав кутијата во раце и ја свртев неколку пати. Поручек накај 5-6 саат. Значи само може сунчаница да ме плеснало или сепак можеби сум во право.

Значи видов со мој очи.

Sims 3 ( во фина и убава запакувана кутија, како што доликува на оригинал ). Ја земав кутијата во раце и ја свртев неколку пати. Поручек накај 5-6 саат. Значи само може сунчаница да ме плеснало или сепак можеби сум во право.

Немогуче е, освен ако си ја нашол таа „заебаната“ верзија што всушност е половина од CoD WaW во друга опаковка

Немогуче е, освен ако си ја нашол таа „заебаната“ верзија што всушност е половина од CoD WaW во друга опаковка

Се е могуче, само знам, бидејки со мои очи видов - Sims 3 во кутија, онака баш изгледаше како оригиналче. Сеа што имало внатре.. маџарите знаат :)

Али исто така ме чуди фактот, бидејќи во тој shop ги имаше сите можни игри, оригинали и само оригинали.

Bionic Commando за XBOX 360 i PS3, па дури во јули за PC.
943680_20071014_screen004.jpg

Жал ми е ако ве разочарам, но многу од вас нема да можат да ја играат играва. Minimum system requirements се:

Intel Core 2 Duo 3.0GHz
NVIDIA GeForce 9600GT
2GB RAM
:helou:
ПФФФФФФФФФФФ ај да не мислиш рекомендед да не е на толко, а ако навистина бара таква машина на минимум играта ќе е гола вода со busted graphics, и sluggish performance.

Abe dobro e ne e nesto strasno, jas mislev kojznae kolkava konfiguracija ke bara
Луѓе што ви е на вас, оваа ако не е висока конфигурација не знам која ќе е..:toe:

Играва е madness.Искача на 10 јуни и се вика Prototype:)
еве Gameplay од X-box на Youtube.

Демн колку сум заостанал во гејминг светот.Ајде одам да купам 2-3 нови игри:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom