Nokia Lumia 1020 во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за ONE, ме изненадија искрено со оглед на тоа што пред некој месец ја донесоа Lumia 900 :pos:

Леле ама е скап. 40000 денари никад не би дал за телефон. Највеке во живот што сум платил за мобилен е 4000 денари . 10 пати помалце од овој телефон:P

Леле ама е скап. 40000 денари никад не би дал за телефон. Највеке во живот што сум платил за мобилен е 4000 денари . 10 пати помалце од овој телефон:P

Убаво викаш, најдобро би било да искочиме на протест, они ќе носат скапи телефони, како не им е срам!

Ништо страшно де.... 2025 година ќе се наоѓа овај модел по цена од 3799 денари.

Убаво викаш, најдобро би било да искочиме на протест, они ќе носат скапи телефони, како не им е срам!

Хех јас си купив нокиа н95 што беше 40000 денари за 3500. Која заштеда нели :)

Него сериозно....... телефонов стварно е прескап за наши простори и ретко кој ке го купи

Ќе дојде во Ледиком за -10K, најверојатно, така да не е проблем.

Ме радува што го донесоа и тоа официјално - први :)
Не ме радува цената во моментов, ама очекувам да падне до пролет :)

Како е можно вака да се ефтини сите мобилни кај нив? Што е финтава? Да не се некои копии? Самсунг Ноте 3 за испод 30.000 , немогуче

Zalno e sto mislime deka vo Ledikom se eftini.....Problemot e sto operatorite gi prodavaat po nenormalno visoki ceni i zatoa niz privatnite mobilari ni izgledaat eftino.Ne samo kaj Ledikom i kaj drugite se istite ceni so mala razlika plus minus....Treba da si lud samo za telefon da gledas preku operatori.....Plus telefonite se original i imaat godina dena garancija.

Sent from my ZTE Blade III Pro using Tapatalk 2

Па браво што го донеле. Јас очекував после нова година да биде тоа.
Инаку јас пред 3 месеци го купив од Америка, го платив всушност колку што е сега во Ледиком, 650 $ од Microsoft Store.
Али сега и таму се уште поевтини. Преку ebay ги има веќе и за 500 долари нови.

Па браво што го донеле. Јас очекував после нова година да биде тоа.
Инаку јас пред 3 месеци го купив од Америка, го платив всушност колку што е сега во Ледиком, 650 $ од Microsoft Store.
Али сега и таму се уште поевтини. Преку ebay ги има веќе и за 500 долари нови.

И каков е телефонот? Задоволен си од него? Честопати велат дека Windows оперативниот систем на телефониве бил катастрофа во споредба со андроид. Дали се во право?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom