NOKIA 5800

• Креатор на темата Креатор на темата *ANE*
  • Време на започнување Време на започнување
nigde nema barem takov folder locker....

Како може да нема :)

еве специјално напраив тема ... ТУКА било каков програм што го нема таму ставен прашувајте ќе ви дадам :)

Sakam da zemam nokia 5800 pa prasuvam da mi kazete koj ja ima da mi kaze kako? sto?
dali e zadovolen dali se isplaka za tie pari itn....

Јас го обожавам телефоно земи си го ич не се мисли:smir:

Го имам телефонот месец дена веќе и сум презадоволен, кога ќе го хакнеш имаш еден тон апликации за него. За цената според мене немаш ништо подобро :)

Го имам телефонот месец дена веќе и сум презадоволен, кога ќе го хакнеш имаш еден тон апликации за него. За цената според мене немаш ништо подобро :)
heh i jas go imam veke mesec dena ednostavno sum prezadovolen samo mojot seuste ne e haknat :toe: i bez aplikacii seuste e super mobilen
Zimaj te uveruvam deka nema da zgresis.`

heh i jas go imam veke mesec dena ednostavno sum prezadovolen samo mojot seuste ne e haknat :toe: i bez aplikacii seuste e super mobilen
Zimaj te uveruvam deka nema da zgresis.`

Ако ти треба помош околу хакнување и додавање апликации и сл. кажи :)
пс направи Update на Firmware-от?

Го иам телефонов од мај, али ако може некој да ми каже како иде тоа со хакнувањето и кај да најдам поише апликации:nesum:.Позадини и останати работи најдов цел пакет со 400 и нешто слики ако некој сака нека каже.:smir:

Ако ти треба помош околу хакнување и додавање апликации и сл. кажи :)
пс направи Update на Firmware-от?
odma toj den go zedov toj den napraiv update...
btw i jas sakam da go haknam i da dodadam use app.`

p.s sega mu pravam update od 30.0 na 31 i neso`

Значи сум во план да го "грабнам" телефонот денес утре од вип за 12 К...

Гледам спротивни коментари, некои се задоволни а некои се жалат, па би сакал да дознам дали Wi Fi-то работи ко шо треба и со Call & Surf т.е Thomson рутери...

Дали функционирише џи пи есот ова она...

Значи сакам една генерална оценка за телефонот и дали за иљадарче до две има некоја многу подобра понуда отколку оваа :smir:

Значи сум во план да го "грабнам" телефонот денес утре од вип за 12 К...

Гледам спротивни коментари, некои се задоволни а некои се жалат, па би сакал да дознам дали Wi Fi-то работи ко шо треба и со Call & Surf т.е Thomson рутери...

Дали функционирише џи пи есот ова она...

Значи сакам една генерална оценка за телефонот и дали за иљадарче до две има некоја многу подобра понуда отколку оваа :smir:

Јас вчера го добив телефонот и одма го пробав и Wi-Fi и GPS ( проблемот е што македонија е многу малце обележана т.е. само автопатот Е75 гo има :) ) и се ми работи како што треба скоро се пробав и немав проблеми... Ми се свиѓа телефонот ептен и мислам дека на таа цена друг тел не се споредува со него :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom