140 мб е апдејтот , за 5 -6 мин се апдејтира и добар е.ијааааа, и ја ќе си го апдејтирам, ама после први, пошо неам лимит сеа
Па ја немав ништо инсталирано од CD, само го ставив усб кабелот и сам ми го препозна телефонот,гоце маафакеру, како иде цела процедура? треба да инсталирам тоа pc-suite или како и да е од цедето? ово оно?
careНекој проблем имам со ви фи то бев денеска во жена парк и пробувам да се пуштам и ми пишува No getway reply шо е ова? подесено нешто немам или?
За тоа за интернетот незнам....Прееска го купив од Ти Мобајл телефонов, вака супер ми е, нешто не можам само да го прилагодам со мојата безжична мрежа не знам зошто, ми вика No gateway reply, а во Рамстор и на уште едно место супер си работеше... Отворив како што кажува Сашенце горе али го нема мојот акцес поинт на листата туку ги има другите на кои што сум се конектирал веќе и го има Ти Мобајл...
Некое друго чаре?
Исто ме интересираше дали фабричкото пакување содржи и футрола зошто јас не добив, а гледам другари некои што го купиле истиот телефон добиле али не знам од кај го имаат они купено и кај има да се купи таква дека го пребарав цело Скопје скоро и не најдов баш асална футрола и да ми кажете кај има да се купи таква заштитна фолија за екранот?
За фирмвер куцни *#0000# и ќе видиш, не треба да е хакнат за гармин, ако добро те разбрав апликација да избришеш од апп менаџер или означи ја апликацијата и опшнс римув :smir:veke dva dena zedov 5800 i mn sum zadovolen od mobilniov da prasam sega kako mozam da znam koj firmware mi e instaliran i koj e posledniot
Dali treba da e mobilniot haknat za da mozam da instaliram GARMIN`?
i kako mozam da izbrisam eden tool so go dL sega nigde ne mozam da go najdam` mn zamara so toj Trialot ili Buy`
Fala odnapred`