Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам колку е торте, веќе 4 години сум во германија и вториот договор ми е при крај и месечна претплата е 8 евра, а ако си студент можеш дополнително да секој месец на сметката 20% попуст да добиваш или 150 бесплатни пораки, ова е за О2 операторот. со тој договор пред 4 години го земав W800i без пари а пред скоро две години W810i за само 10 евра.
Ајде кажи колку чини да го купиш онака без договр во евра 5800?
Еве со 2 години договор тука би те чинел 24 Х 8 + 10= 202 евра
Навистина е добар телефонот...
Дизајнот е 5ка, а и опциите кои ги има се навистина добри..
Ме бендиса
Да не знае некој колку чини при пеид или пост пеид од 3 мобилни оператори ???
Кај нас без договор чини од 15000 во мобилари (може и поефтино) или во т-мобиле 16500
не сум знаел дека толку се ефтини претплатите хмм ...
Кај нас без договор чини од 15000 во мобилари (може и поефтино) или во т-мобиле 16500
не сум знаел дека толку се ефтини претплатите хмм ...
Кажаа погоре
Телефонот во т-мобиле чини 16500 во космофон 17900 а исто и во ВИП 17900
постпејд иди на страните на операторите и види според која тарифа бла бла колку кошта
Torte vidi vaka tamu placaat pretplata od 8evra no od pretplatata nisto ne koristat za zborenje kako so e ovde 500den pret 500d imas za zborenje..
Inace nokia 5800 u t-mobile e 15500d pri-pejd i post-pejd 13000d relax250 i 12000 relax500 t,e, nivni 8evra pa sea vidi kaj e poevtino
Ајде да не тераме оф топик, во споредба со просечните примања за гермаците е џабе како и да го земеш.
Па види вака, сега новиот софтвер има некои заштити, ако си го бришел па ставал одново стариот софтвер, тешко ке биде, а ако е се како од продавница, тогаш оди на официјалната страна на нокиа... пробај тука. Иначе кога се инсталира софтвер на телефон, не смее да се прекине додека се снима.