Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Не би сакал многу да коментирам за нив.Се што произлегува од План Б продукција, поточно Геј Геј и Елвир Пекинезич, за мене е осудено за пропаст.Што се однесува до Евровизиската песна, се надевам дека во тој момент ќе се најдат доволно навлажнети тинејџерки кои ке гласаат за нив.Еве една другарка од Словенија( што има 15 години) откако и ја пратив песната збудале по нив.

абе луѓе што толку сте се нафрлиле против Јован Јованов, човекот не е добар како пеач, но како композитор е еден од најдобрите тука, и самиот си го кажа тоа дека не го бива толку за пеење колку за компонирање вчера на емисијата- Никој да не знае
јас го ценам како композитор, хит мејкер е и за самите Некст тајм рече дека тие се нешто што ќе остане, јас верувам во тоа, за неполна година имаат албум, повеќе хитови, настапи низ земјава, после една година кај ќе им е крајот, верувајте ги бива,Стефан има одличен глас ќе биде нешто од нив. евровизија е добра шанса да им се отворат светските врати, јас им посакувам се најдобро

Кога ѓи видов прв пат момците имав лошо мислење за нив. Мислев како и секоја група во мкд и тие исто. Сепак до пред некој месец го сменив мислењето за нив. Добри се и нека продолжат така. Ќе навиваме за нив во Москва :smir:

Кога ѓи видов прв пат момците имав лошо мислење за нив. Мислев како и секоја група во мкд и тие исто. Сепак до пред некој месец го сменив мислењето за нив. Добри се и нека продолжат така. Ќе навиваме за нив во Москва :smir:
Според мене, досегашните наши настапи мислам дека овој би бил најдобар да се надеваме да стигнеме на многу повисоко место од останатите места што бевме до сега, најпрво пласирање во финале.

Најискрено ни малку не ми се допаѓаат. Само што започна нивнава кариера и сеа овие НАЈГОЛЕМИТЕ ЅВЕЗДИ ВО МАКЕДОНИЈА. И колку песни имаат? 10 имаат?

Најискрено ни малку не ми се допаѓаат. Само што започна нивнава кариера и сеа овие НАЈГОЛЕМИТЕ ЅВЕЗДИ ВО МАКЕДОНИЈА. И колку песни имаат? 10 имаат?

Шо е битно тоа?
Дел од другите што се пријавија повеќе песни да не имаат?Овие и албум издадоа и денес ги слушав на радио и НЕ сеуште не се сметаат за ѕвезди (а камо ли најголеми) баш се скромни и одлично се однесуваат на сцена и воопшто не се замислуваат како да се којзнае што :pipi:

Шо е битно тоа?
Дел од другите што се пријавија повеќе песни да не имаат?Овие и албум издадоа и денес ги слушав на радио и НЕ сеуште не се сметаат за ѕвезди (а камо ли најголеми) баш се скромни и одлично се однесуваат на сцена и воопшто не се замислуваат како да се којзнае што :pipi:
Секој има различно мислење. Еве пример. тебе ти се допаѓаат (претпоставувам) и секако дека ќе имаш позитивно мислење за нив, но мене не ми се попаѓаат и ќе имам негативно мислење за нив... :back:

абе згрешен ви е насловов-не е НЕКСТ ТАМЈ туку ГЕЈ ТАЈМ:baeh:

абе луѓе што толку сте се нафрлиле против Јован Јованов, човекот не е добар како пеач, но како композитор е еден од најдобрите тука, и самиот си го кажа тоа дека не го бива толку за пеење колку за компонирање вчера на емисијата- Никој да не знае
јас го ценам како композитор, хит мејкер е и за самите Некст тајм рече дека тие се нешто што ќе остане, јас верувам во тоа, за неполна година имаат албум, повеќе хитови, настапи низ земјава, после една година кај ќе им е крајот, верувајте ги бива,Стефан има одличен глас ќе биде нешто од нив. евровизија е добра шанса да им се отворат светските врати, јас им посакувам се најдобро

Само има највеќе пари , далеку е од квалитетен и најдобар.
Ние немаме квалитетни композитори кој што се мејнстрим. Сите квалитетни композитори не се доволно глупи да настапат на оваа наша никаква сцена.
Кога може еден неедуциран селанин (читај : сељак) како Јован Јованов да направи некој Wanna-Be Bon Jovi деца „рокери“ , зашто воопшто би се трудел некој друг да ја поправи таа грешка?

Нека се влажнат тинејџерки , за доброто на сите е.
А овие Некст Тајм , со среќа нека им е .
Им треба среќа кога веќе немаат талент.

Стефан нема глас за пеенје, има слух али глас не.
Зошто? Затоа што нема вибрато за да пее такви песни како Caruso:tapp:

прегледај ги прво овие видеа и после оцени дали имаат квалитет или не
И јас можам да пеам така...
Моите ставови ги кажав на темава, и ако сакаш да знаеш како навистина пеат Нт прочитај наназад, ќе видиш...
Еве ти пример/:
а не фејкерски со стегање на грло... пробај така да пееш... те уверувам дека ќе ја испееш воопшто најтешката песна која постои...

Добри се дечките само да бидат свои и се ќе биде во ред.Поздрав

иако ниту слушам ниту свирам таква музика ипак мислам колку толку имаат талент не се нешо којзнае што, али ипак мислам дека ова што јадете бурек за нив нема никаква основа... тие барем успеале во тоа што го сакале ... целата делба е или да бидеш квалитетен и underground чија цел не е само парите, или помалце квалитетен со повеќе маркетинг и да заработиш 20 пати повеќе пари од оние поквалитетни артисти.
се на се нема ниту да зборам лошо ниту добро за нив ..
мене искрено не ми праат ќеиф али секоја чест ако е ова тие што го сакале и го добиле. така вие седете овде и квачете јајца против нив и бидете underground. GL:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom