koleee
Убер Македонче
- Член од
- 6 јули 2008
- Мислења
- 643
- Поени од реакции
- 42
една даска и цел намештај...:pos2:Абе дечките добри се што им фали![]()
дбори се видело доброто од нив... Уште една пропаст заради ``Јован Јованов``...:wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
една даска и цел намештај...:pos2:Абе дечките добри се што им фали![]()
hehehehe, imam 35godini!!!
Не дека плукаме по нашето, туку едноставно дечките не се дораснани за Евровизија, поарно да отиедеа Самарџиев и Џорлев, или некој од поискусните, али тоа е тоа народот така сакаше така нека бидеБаш ми се допаѓаат Некст Тајм, а по интернетов, како и овде на Кајгана нормално читам многу негативни коментари за нив. Не ви чинеле сега и они за на Евровизија ? Добро, разбирам, тоа е стандард секоја година за нас македонциве да плукаме по нашето.
Имам некое добро чувство за песнава и верувам во нив и дека ќе имаат добар пласман, па ме интересира доколку тоа се случи, каков ќе биде коментарот на тие што не се задоволни со нив. Секако и тогаш ќе се најде маана, нели ?
Ај за Евровизија мање-више, и онака настрана од тоа дечките се супер и имаат добри песни кои ги слушам, за разлика од другиве 'музички ѕвезди' на нашава естрада. Единствено Некст Тајм ми се по вкус..
И многу е лесно да се коментира како тоа станале познати и слично.
Едноставно нели, им се може.
:smir: