Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
пф... е ае калиопи да завива таму... без везе ни песната и ја разбра ни она шо сакаше да каже... ја искрено навиваше за самарџиев и џорлев, ако нишо друго барем проверена стока се...

Некој напишал дека не биле дораснати за евровизија а кој тоа е дораснат пак за евровизија,најверојатно ние ко држава сеуште не сме дораснати за евровизија.
ние ко држава секако дека сме дораснати за евровизија само бендот што ќе не претстави оваа година стварно треба да порасне!:smir:

Па треба доста искуство за да тој бенд порасне
АЛи за почеток одлично се снаоѓаат на сцена

ние ко држава секако дека сме дораснати за евровизија само бендот што ќе не претстави оваа година стварно треба да порасне!:smir:
Па се во свое време а и тоа не мора да значи ништо па и Калиопи со толкаво искуство закасна на почеток од песната на полуфиналната вечер,она што е најбитно е дека дечкото има вокал и знае да пее а тремата или ја имаш или ја немаш и ако е некој тремаџија ништо не го спасува.

Да му честитам на победата за домашниот натпревар за песна на Евровизија, песната не е нешто посебна али немаше многу поасални :)

Не ги обожавам баш...
песнава ок им беше се додека не фатија некои од класон цел ден да ја пеат и да ми се здосади..
сепак си останувам на моето дека песнава појќе им е за на детска евровизија или воопшто не им е..
Некако појќе е комерцијална за да се врти само по некои радио Тин програми...:toe:

Песната за евровизија не им беше нешто посебно. Повеќе бев за Сленг. Не е важно тоа, да не бегам од темава, дечките не се лоши, ми се допаѓаат. Особено ми се допадна преработката на македонскиот евергрин-Кажи ми од Драган Мијалковски, малце рок верзија.
Инаку, малку ми е глупаво што на некои песни Јован Jованов и Елвир4е им се автори. Друго е се` ок.

се сеќавате на песнава пред едно десетина години?

ги обожувам дечкиве и мн ми е мило шо они ке не претставуваат на евровизија

Дечкиве одпочеток баш и не ги обожавав,ама после една другарка почна да ми пее стихови нивни по цел ден и некако ми се засвиѓаа песните.Почнав да ги слушам и сега по цел ден сум на нив.За Евросонгот сакав да одат или они или Сленг.Е сега дали се дораснати за Евросонг ќе видиме во мај(да се надеваме дека се)

Топ се дечкиве. Со срека нека им е во Москва во мај во што поуспешно издание да не претстават. Доста бргу придобијаа голем број фанови.

Pomal ke bide sramot da ni go smenat imeto odkolku ovie da otidat na evrovizija...plus jovan jovanov ke bide so niv:tapp::tapp: JJ :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom