hehehehe. ke slusam sve ako treba ali turbo folk nikad!!!! A mozam da se kaldam deka Stefan pee 1000000000000000%poubavo od Alexandar, toa go garantiram!!! I jas tocno e ne sum taa sto treba da kazuva sto da slusate, toa si e vase, ali gledam po temava se spomnuva Alexandar koj sto si nema veza od peenje paga od intonacija na sekoj vtor stih...A Danijel pee 100% poubavo od Alexandar, kazi mi koga Danijel e padnal od intonacija?
I ako sakas nema problem ke ja obnovime temava!!!

:pos2:
Ако Стефан пее поубаво од Александар, зашто се бутка секаде со пари? Зашто не се пријави на некое талент шоу, каде мама и тато неможат да му дадат парички на јован па секој ден да имаат нова песна...
Мислам дека личноТИ за интонации не можеш да збориш... Пошо не ни знам дали сфаќаш како идат интонациите... Не знам ни дали знаеш дека НТ пееа нивни песни кои се правени според нивните студиски гласови (каде фала богу со шминкан глас ќе држиш интонација), а Алекс пееше во живо едни од најтешките српски песни...
Мене стварно конечно нешто ми се разјасни... Ти девојче ваљда не знаеш ни што е интонација, ни како се пее во живо, ни кој пее на грло кој со дијафрагма... Малце рачисти ги термините, па после кажувај кој како пее...
Не викам дека Алекс не паднал неколку пати со гласот... Ама верувај дека нема човек на кој бар еднаш нема да му избега интонацијата... А НТ ко ќе пеат јаки песни, СО ПРАВИЛНО ДИШЕЊЕ И ВАДЕЊЕ НА ТОНОТ, тогаш верувај дека интонацијата ќе биде ептен далеку од она кое тие ќе го пеат...
Ajde neka otidat Next Time i Alexandar na festivalot San Remo, i ke vides koj ke sutnat pobrzo.
A inaku ajde stavi anketa pa ke vidis, Vrcak ako pisuva pesni ko petoodelenec, togas ti ne si za tuka treba da te smestat na drugo mesto!!!
Da,da pa se gleda deka ti si nemas tri cisti od muzika bre covece, Danijel ne znae da pee? Pffffff Gospod da cuva i da brane!!! Pa izgleda ti znaes podobro od nego!!! A jas ako si nemam poima od muzika togas ti ne znaes sto e muzika voopsto!!!!:pos2:

:bip:
Mozam na zivot da se kladam deka Stefan e podobar od Alexandar!!
Хахахахаха спомна интересен фестивал... Зашто па мислиш дека баш на таков реномиран фестивал НТ ќе пеат во конкуренција со Аце...Драга моја, таму не идат да се докажуваат...Тој фестивал може дели награди, но пред се е културна манифестација (значи културна каде одат докажани пеачи), каде пред се се гледа да се одржи реномето на фестивалот... А и да заборавив... Може го спомна тој фестивал затоа што НТ ќе имаат пари и врски таму па ауууу ќе победат...А Ацета како поранешен работник у кладилница ќе нема пари ни да стигне до таму... Еееејј кај ти е паметот... Аце има музичко завршено, а НТ се вчера појавени и готово ајде музичари се...
И ви се молам, јас кога бев петто одделение пишував многу поубави песни од врчак... Така да стилот на врчак е (не знам ни дали вреди три точки да ставам)
И јас свесно тврдам дека бици е многу блиска со НТ, па овде собира поени...
И те молам пред на другите да им кажуваш кој има а кој нема врска од музика, слушни се сама шо збориш...