Непознати форми на живот

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
И не се школки... ако беа школки истите ќе беа нафатени по пипците на различни места а и секоја од нив ќе беше бар поразлична од другата, вака изгледаат како хитински израстоци на пипците.
А пипците значи се од некој створ, не може да се од школките. Наместо да го земат да го масакрираат, да го анализираат и да видиме што е. Многу го тупат :)

интересна работа у секој случај -)

Што се нема по светот...

А сега ова во Велес излезе или во Оксвич плажата во Свонси??

Колку што знам, школки има и во несолена вода, мада се помали...
Во Велс не во Велес...

Инаку, стварно чудно суштество...Можеби ке можат да го идентификуваат некој професионалци. Можеби се сметало за истребено :)

ме потсеќа на ман ин блек ! WILL SMITH OWNZ !
ахха шала на страна сепак интересен примерок на нешто !... ова дефитивно му е брачед на тоа sewer thing! :D:D:D:D
edit:видетеја првата слика... мн големо бе дрвото некако?!

Кој знае што е ова...сепак чудно ,бизарно и страшно е ова,од секаде само излегува нешто...:nesvest:

Башка многу големо е за да бидат школки од некој си вид,не ми се верува да се школки.Кај отиде светов божеее...

мислам дека ова би било џенетик инжинеринг..маафакерите пробуеле да напраат нешо ама се дефектисало и киднало..

Мене ми изгледа повеќе како од филмот The Ruins тие растенијата шо беа. :pos2:

Кажете кога ќе сте спремни да ви ги скршам филмовите кои си ги вртите.

Интересно нешто..Како што рече ДонЈас тоа е генетски инжинеринг..

Чудна форма на живот пронајдена во Панама

Жителите на едно јужно американско гратче се преплашени откако необично суштество, кое го нарекуваат „Голум“ излегло од езерото и се упатило кон неколку деца.
Gollum-682_890680a.jpg
Ѕверот, кој создаде страв и паника во малото панамско гратче Церо Азул во саботата го забележале четири тинејџери кои си играле крај брегот.

Како што јавија панамските медиуми, младите момчиња „вреснале“ кога суштеството, големо околу 1,5 метар се појавил од пештерата и почнало ползејќи по карпите да им се приближува во став за напад.

„Очајнички обидувајќи се да се одбранат“, момчињата го каменувале до смрт чудното животно по што го фрлиле неговиот труп во вода и побегнале.
Gollum-380_890683a.jpg
Родителите на избезумените деца не верувале во приказната, но останале запрепастени кога го здогледале трупот на брегот.

Експертите сè уште ги истражуваат сликите, по што ќе дадат официјална изјава за какво суштество станува збор.

Сепак, локалното население вели дека суштеството личи на „Голум од филмот „Lord of the Rings“.

- Само еднаш досега сум видел такво суштество и тоа во филмот според романот на Толкин, вели еден од жителите.

Стварно чудно што мислите за оваа...

„Очајнички обидувајќи се да се одбранат“, момчињата го каменувале до смрт чудното животно по што го фрлиле неговиот труп во вода и побегнале.

По ова ми изгледа лага пази очајнички се обидувале да се одбранат и ова "момчињата го каменувале до смрт" ептен опасни овие не бегале туку го каменувале и пази го фрлиле трупот во вода, приказни за мали деца.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom