Немам партнерка за на матура

• Креатор на темата Креатор на темата DekiBomba
  • Време на започнување Време на започнување
Немал партнерка бе? А другарите му имале по две, еми оти не ти да тебе некоја? Шо другари тентерковци бе се тије шо ги имаш?

Абе кај нас баш денеска класната не собра машките и ни вика кои од класот немаат партнер да му најдиме. А ептен лоша класна имаме, ама ете... :D

А ние шо да кажеме кога во клас сме 20 од 20 машки
:icon_lol::pos: :aplauz: ама нема врска не си се замарам јас многу.

Јас од принцип не отидов на дипломска. Не се ни сликав за табло :Д
хахахахахахаха
И ти? :pos::pos::pos:
Си мислев дека само јас сум ненормален.
Појдов еднаш испадна на погрешно место за сликање сум отишол. :tapp::facepalm:
Се нак*рчив и ич не отидов. :pos:

Инаку ајде и јас да си се олеснам за дешавките од матури полуматури.
Кај мене посмешна беше ситуацијата за полуматура се договаравме кој со кого, а во клас десет души, 5 машки 5 женски :pos::pos::pos:

Во средно како што спомнав па ич не ме болеше уво. Партнеркава ме праша и после еден куп замаранции, другиве девојчиња од клас као сите ги интересираше како се одвивал муабетот, а тоа едвај два збора разменивме.

Еве го муабетот без сечење и лепење.

Она: Дали сакаш да ми бидеш партнер за матура?
Јас: Да(или Важи или ОК не се сеќавам баш :icon_lol:)

И после тоа уште еден куп замаранции од типот идење на шопинг и барање поклони. И пробај да и објасниш дека не можам да и кажам што да ми земе за поклон за тоа се вика ПОКЛОН.

После тоа стандард идење кај неа, а таму сите до шесто колено собрани. Си викам ќе се извадам некако ама јок мораше да влагам внатре па ме тераа и оро да играм, јас две леви нозе.:oops:

И така сега немаме некој контакт со оглед на тоа што живее во друга земја. Се на се барем интересни спомени останаа.

За апсолвентска се надевам дека нема никоја да и текне да ме праша :свиркам:

И ти? :pos::pos::pos:
Си мислев дека само јас сум ненормален.
Појдов еднаш испадна на погрешно место за сликање сум отишол. :tapp::facepalm:
Се нак*рчив и ич не отидов. :pos:

Јас се нафурав пошто не сликаа на факс, рандом „фотоград“ и ни бараа некои 2000 денари за 10тина слики. Шупичкуматерину, не давам од принцип. Многу се курчам така и од инат поради тоа не отидов ни да славам со генерација :D

Јас се нафурав пошто не сликаа на факс, рандом „фотоград“ и ни бараа некои 2000 денари за 10тина слики. Шупичкуматерину, не давам од принцип. Многу се курчам така и од инат поради тоа не отидов ни да славам со генерација :D
Ауу ептен претерале за цената. Кај мене па приказната беше гледам на нет на страната на факултетот, а тоа да ти било известување од 2012 и отидов во погрешно студио.:confused:
И после си викам ај заеби не вреди ова за 5 лајка на фејсбук. :cool:

Колку небитна ствар е целото дешавање околу матурската вечер, камо ли за партнерка.
Јас на пример, немав партнер, не се ни трудев да имам, а матурската забава ја напуштив во 1, иако траеше до после 3 негде, а повеќето после тоа отидоа на афтер и си идеа дома тек во 12 часот другиот ден.
И сега не одам кога се збираат школскиве од средно, со пола од нив здраво не си викам на улица, а треба да седам на тоа збиранките со нив.
Се на се, многу ми е гајле, што се тиче тога околу тие животни настани и кој за кого ќе шлапа по народот, аБсолутно не ми чуе, ни свадба не правев, а пола од родниниве којзнае и дали знаат дека воопшто сум се омажола и кај сум сега:icon_lol:
Сакам да ти кажам, кога малку време од животот ќе помине ич нема да ти чуе ни за матурско вече, ни за партнерка. Во животот има многу побитни работи на кои треба да се фокусираме. А народот нормално дека ќе зборува. Ако немаш партнерка ќе зборува дека немаш, леле за греови, а ако имаш, ќе рече леле ама му е грда партнеркава, или грд и е фустанот, или можел поасална да најде. Во секој случај. :X3:

А што стана со @DekiBomba? Си фати партнерка или не?:)

Боб лепото во 4 саат сабајле ти текна да провериш дали @DekiBomba си фати партнерка :D и тоа со последен пост стар скоро месец дена? Ти симнувам капа мајка ми :cuc::cuc::cuc:

п.с. @DekiBomba последна активност 13 мај 2015, хммм остана нерасветлена оваа мистерија, а матурите поминаа... Може Деки се спрема сеа за матура да полага, па после на одмор да иде па факултет да упишува а ти си запнал за партнерката :D.

Боб лепото во 4 саат сабајле ти текна да провериш дали @DekiBomba си фати партнерка :D и тоа со последен пост стар скоро месец дена? Ти симнувам капа мајка ми :cuc::cuc::cuc:

п.с. @DekiBomba последна активност 13 мај 2015, хммм остана нерасветлена оваа мистерија, а матурите поминаа... Може Деки се спрема сеа за матура да полага, па после на одмор да иде па факултет да упишува а ти си запнал за партнерката :D.
Па накусо кажано, најдов партнерка од друг клас со која бев на латински во во трета година и супер си поминав. Ама па матурата човече, математика тешко дека ќе доспремам навреме. :LOL:

Па накусо кажано, најдов партнерка од друг клас со која бев на латински во во трета година и супер си поминав. Ама па матурата човече, математика тешко дека ќе доспремам навреме. :LOL:

Зашто толку накусо бе? Ние 10 страни испишавме за тебе, а ти не кажуваш ни што си купивте, падна ли мување, како ја најде. Екстремно сум разочарана.:place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom