Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
увозни, некој Сириец, Индиец, ќе се најде од емигрантивеAj pak vie so uchite u pomeshani shkoli se snogjate, ja uchev u Arsenij Jovkov, po 2 maski u klas, idi parnter tamu najdi za matura da te vidam![]()
Тие доаѓаат со воз по партнерката, најчесто на парчиња.увозни, некој Сириец, Индиец, ќе се најде од емигрантиве![]()
И ти?Јас од принцип не отидов на дипломска. Не се ни сликав за табло :Д
хахахахахахаха
И ти?
Си мислев дека само јас сум ненормален.
Појдов еднаш испадна на погрешно место за сликање сум отишол.
Се нак*рчив и ич не отидов.![]()
Ауу ептен претерале за цената. Кај мене па приказната беше гледам на нет на страната на факултетот, а тоа да ти било известување од 2012 и отидов во погрешно студио.Јас се нафурав пошто не сликаа на факс, рандом „фотоград“ и ни бараа некои 2000 денари за 10тина слики. Шупичкуматерину, не давам од принцип. Многу се курчам така и од инат поради тоа не отидов ни да славам со генерација![]()
А што стана со @DekiBomba? Си фати партнерка или не?![]()
Па накусо кажано, најдов партнерка од друг клас со која бев на латински во во трета година и супер си поминав. Ама па матурата човече, математика тешко дека ќе доспремам навреме.Боб лепото во 4 саат сабајле ти текна да провериш дали @DekiBomba си фати партнеркаи тоа со последен пост стар скоро месец дена? Ти симнувам капа мајка ми
п.с. @DekiBomba последна активност 13 мај 2015, хммм остана нерасветлена оваа мистерија, а матурите поминаа... Може Деки се спрема сеа за матура да полага, па после на одмор да иде па факултет да упишува а ти си запнал за партнерката.
Па накусо кажано, најдов партнерка од друг клас со која бев на латински во во трета година и супер си поминав. Ама па матурата човече, математика тешко дека ќе доспремам навреме.![]()