Не станувам без кафе!

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
неможам утрото да си го замислам без кафе и секако и цигари тоа оди заедно пијам дневно по 6-7 кафиња и не ми реагираат баш за кревање притисок или да не спијам

исто и ја кафе и цигари дневно по 5 кафиња пијам башка што одам по кафичи онде овде ...

Секој ден кога ќе оторам очи веднаш помислувам на НЕС-КАФЕ:wink: ама веднаш!

И целиот ден така...Нес- кафе....
Пијам по 6 кафиња на ден (повеќе се :wink: ) ама без тоа првото, утринско, одма кога ќе отворам очи, со весникот пред мене и браво од јаболка...everything seems different...:helou:

Обожавам наутро кога ќе ме разбуди преубавиот мирис на кафе...ммммм
Инаку кафе обавезно пијам секој ден(особено сега кога учам).Прво почнав да пијам кафе искрено за да ми гледаат:pos2:, но со тек на време ми стана навика и почнав навистина да уживам во него.Утринското кафе ми е обавезно, а после зависи од обврски и од тоа како се осеќам се одлучувам за две три и тн...Гледам на претерам со многу кофиен бидејќи не ми влијае баш најпозитивно.Но едно е обавезно:helou:

Kafe pijam mnogu, ali ako ne mozam da se rasonam kafeto ne mi pomaga, i dve da ispijam na sabajle ako ne mozam da stanam pak nema da stanam. Inaku pijam mnogu kafe i ne mozam da si zamislam den bez kafe.

Не веднаш кога ќе станам, ама пијам некаде по 1-2 сати после станувањето и најчесто нескафе да ме наполни со енергија, а кафе кога ќе сум пред комјутер како сега :kafe: или со друштво

Не можам ако не пијам кафе на сабајле... Цел ден ми се спие... :toe:

Уште не расонет, уште замижан и не измиен очи јас го ставам кафето на маса секое утро или ден, зависи кога ќе станам :):):)
Секако дека ме расонува побргу, но мислам дека и би можел без кафе за добро утро...Пред се е навика, што да правиш додека се расонеш, освен да пиеш кафе :)

Бре! Само шо станам прва мисла ми е `кафе`, дефинитивно треба да го откажам.

хмммм кафе :vozbud: неможам нбез него посебно насабајле како да не сум си јас акао не се напијам чашка кафе си признавам зависна сум од кафе и со гордост велам јас сум КАФОМАН! аххх кафее!

Станувам во 8 и само што отварам очи гледам кај ми се цигарите и буквално како некоја мрза се влечам до шпорет кафе да си сварам.И уште ако нема кафе..... :nerv:

можам да се расонам и без кафе ама сепак поубаво е со него :)

Кафе воопшто не пијам ниту поднесувам плус енормно е штетно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom