неможам утрото да си го замислам без кафе и секако и цигари тоа оди заедно пијам дневно по 6-7 кафиња и не ми реагираат баш за кревање притисок или да не спијам
И целиот ден така...Нес- кафе....
Пијам по 6 кафиња на ден (повеќе се :wink: ) ама без тоа првото, утринско, одма кога ќе отворам очи, со весникот пред мене и браво од јаболка...everything seems different...:helou:
Обожавам наутро кога ќе ме разбуди преубавиот мирис на кафе...ммммм
Инаку кафе обавезно пијам секој ден(особено сега кога учам).Прво почнав да пијам кафе искрено за да ми гледаат:pos2:, но со тек на време ми стана навика и почнав навистина да уживам во него.Утринското кафе ми е обавезно, а после зависи од обврски и од тоа како се осеќам се одлучувам за две три и тн...Гледам на претерам со многу кофиен бидејќи не ми влијае баш најпозитивно.Но едно е обавезно:helou:
Kafe pijam mnogu, ali ako ne mozam da se rasonam kafeto ne mi pomaga, i dve da ispijam na sabajle ako ne mozam da stanam pak nema da stanam. Inaku pijam mnogu kafe i ne mozam da si zamislam den bez kafe.
Не веднаш кога ќе станам, ама пијам некаде по 1-2 сати после станувањето и најчесто нескафе да ме наполни со енергија, а кафе кога ќе сум пред комјутер како сега или со друштво
Уште не расонет, уште замижан и не измиен очи јас го ставам кафето на маса секое утро или ден, зависи кога ќе станам
Секако дека ме расонува побргу, но мислам дека и би можел без кафе за добро утро...Пред се е навика, што да правиш додека се расонеш, освен да пиеш кафе
хмммм кафе неможам нбез него посебно насабајле како да не сум си јас акао не се напијам чашка кафе си признавам зависна сум од кафе и со гордост велам јас сум КАФОМАН! аххх кафее!
Станувам во 8 и само што отварам очи гледам кај ми се цигарите и буквално како некоја мрза се влечам до шпорет кафе да си сварам.И уште ако нема кафе..... :nerv:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.